Skiathos

24. nov. 2019 - 25. nov. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Skiathos omfatter Magic Hotel, Bourtzi Hotel og Aegean Suites Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Skiathos ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Skiathos

fra kr. 349

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 314 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Skiathos er august med en gennemsnitspris på kr. 855 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 349 pr. nat. Dette er 45% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 509 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Skiathos er Skiathos Island National (JSI) (2,65 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Volos Anchialos (59,89 km)

Planlæg en rejse til Grækenland