Samos

21. okt. 2019 - 22. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Samos omfatter Proteas Blu Resort, Ino Village Hotel og Doryssa Seaside Resort baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Samos ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Samos

fra kr. 410

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 342 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Samos er august med en gennemsnitspris på kr. 547 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 342 pr. nat. Dette er 20% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 412 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Samos er Samos (SMI) (8,92 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Ikaria (57,82 km) Leros (64,64 km)

Planlæg en rejse til Grækenland