Rantasalmi

23. apr. 2019 - 24. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Rantasalmi omfatter Tallusniemi Villas, Oravi Villas og Lomalehto Cottages baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Rantasalmi ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Rantasalmi

fra kr. 672
fra kr. 1.007

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 654 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Rantasalmi er september med en gennemsnitspris på kr. 1.076 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 775 pr. nat. Dette er 1% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 788 set over de foregående 12 måneder.
I Rantasalmi er den forventede gennemsnitstemperatur i april 2,2°C/36,0°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 21,6°C/70,9°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -12,4°C/9,7°F.
Den nærmeste lufthavn ved Rantasalmi er Savonlinna (SVL) (35,95 km).

Planlæg en rejse til Finland