Kauhava

18. apr. 2019 - 19. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Kauhava omfatter Siirilän tila, Loma-Rantala og Kotimajoitus baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Kauhava ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Kauhava

fra kr. 362
fra kr. 457

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 689 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Kauhava er juni med en gennemsnitspris på kr. 896 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 767 pr. nat. Dette er 3% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 797 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Kauhava er Seinäjoki-Ilmajoki (SJY) (46,6km).Andre lufthavne i nærheden omfatter: Vaasa (65,5km) Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy (68,7km)

Planlæg en rejse til Finland