Olongapo City

24. nov. 2019 - 25. nov. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Olongapo City omfatter Ridgecrest Gardens Hotel, Palm Coast Inn og Vasco's Resort baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Olongapo City ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Olongapo City

fra kr. 436
fra kr. 532

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 244 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Olongapo City er juli med en gennemsnitspris på kr. 768 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 279 pr. nat. Dette er 26% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 354 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Olongapo City er Subic Bay (SFS) (10,52 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Clark International (43,76 km)

Planlæg en rejse til Filippinerne