Sørvágur

17. apr. 2020 - 18. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Sørvágur omfatter Kristjanshavn, Giljanes Camping og Hotel Vágar baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Sørvágur ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Sørvágur

fra kr. 1.268

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 783 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Sørvágur er august med en gennemsnitspris på kr. 1.404 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 1.055 pr. nat. Dette er 1% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.037 set over de foregående 12 måneder.
I Sørvágur er den forventede gennemsnitstemperatur i april 5,3°C/41,5°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 13,3°C/55,9°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på 1,3°C/34,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Sørvágur er Sørvágur (FAE) (2,35 km).

Planlæg en rejse til