6th of October City

27. jan. 2020 - 28. jan. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i 6th of October City omfatter Purple Modern Apartment, Tiba Guest House og Apartment baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i 6th of October City ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i 6th of October City

fra kr. 368
fra kr. 592
fra kr. 1.272

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 386 pr. nat. Den dyreste måned at bo i 6th of October City er juni med en gennemsnitspris på kr. 1.158 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 877 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved 6th of October City er Cairo (CAI) (51,86 km).

Planlæg en rejse til Egypten