Rifflart

15. apr. 2020 - 16. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Rifflart omfatter Pefaco Hotel Maya Maya, Sunny Day Guest House og Elais Kinshasa baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Rifflart ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 557 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Rifflart er oktober med en gennemsnitspris på kr. 1.712 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 1.113 pr. nat. Dette er 11% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 981 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Rifflart er Kinshasa N'Djili (FIH) (9,95 km).

Planlæg en rejse til Den Demokratiske Republik Congo