Masina

15. apr. 2020 - 16. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Masina omfatter Sunny Day Guest House, Hôtel Sultani og Résidence Saint-Jacques Brazzaville baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Masina ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 666 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Masina er oktober med en gennemsnitspris på kr. 1.780 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 827 pr. nat. Dette er 11% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 921 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Masina er Kinshasa N'Djili (FIH) (3,95 km).

Planlæg en rejse til Den Demokratiske Republik Congo