Lubumbashi

4. apr. 2020 - 5. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Lubumbashi omfatter Pullman Lubumbashi og Hotel Lubumbashi baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Lubumbashi ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Lubumbashi

fra kr. 1.196
fra kr. 1.079

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er august, med et gennemsnit på kr. 433 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Lubumbashi er oktober med en gennemsnitspris på kr. 1.033 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i marts sidste år var kr. 667 pr. nat. Dette er 8% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 721 set over de foregående 12 måneder.
I Lubumbashi er den forventede gennemsnitstemperatur i marts 10,5°C/50,8°F. Den varmeste måned er typisk november med gennemsnitstemperaturer på 12,4°C/54,3°F. Den koldeste måned er juli med gennemsnitstemperaturer på 6,4°C/43,5°F.
Den nærmeste lufthavn ved Lubumbashi er Lubumbashi (FBM) (9,59 km).

Planlæg en rejse til Den Demokratiske Republik Congo

I og omkring Lubumbashi