Lubumbashi

2. feb. 2020 - 3. feb. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Lubumbashi omfatter Hotel du Centre, Luano City Bed and Breakfast og Planet Hotel HollyBum baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Lubumbashi ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Lubumbashi

fra kr. 11.422
fra kr. 11.861
fra kr. 12.841

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er august, med et gennemsnit på kr. 461 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Lubumbashi er oktober med en gennemsnitspris på kr. 1.100 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 709 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Lubumbashi er den forventede gennemsnitstemperatur i januar 11,4°C/52,5°F. Den varmeste måned er typisk november med gennemsnitstemperaturer på 12,4°C/54,3°F. Den koldeste måned er juli med gennemsnitstemperaturer på 6,4°C/43,5°F.
Den nærmeste lufthavn ved Lubumbashi er Lubumbashi (FBM) (9,59 km).

Planlæg en rejse til Den Demokratiske Republik Congo