Sammenlign og spar på hoteller i København

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste København hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær København området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste København hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i København – Sammenlign billige hoteller i København

Danmarks hovedstad er ikke overraskende også den by i landet, der har flest hoteller, hostels og andre muligheder for overnatning. Find billige hotelværelser i midtbyen, hvis du vil bruge nogle dage på at opleve landets hovedstad, eller tag på lufthavnshotel med mulighed for at se de mindre besøgte dele af byen.

Christianshavn

I den østlige del af Indre By kan du finde overnatning i Christianshavn, som i tiden for tv-serien ”Huset på Christianshavn” var kendt som arbejderkvarter. I de senere år er der dog sket meget i området, som er blevet en trendy del af København. Området er fuldt af hippe caféer, fine restauranter, hyggelige kanaler, som du kan tage på rundfart i og huse, der er op til over 200 år gamle. Og så er det her, at Christiania ligger.

Vesterbro

Hvis det vigtigste er at finde billigt hotel så centralt som muligt, er den østlige del af Vesterbro bag Hovedbanegården perfekt. Priserne bliver ikke meget lavere i København og med både Hovedbanegården, Tivoli, biografer, Planetariet inden for få minutter er der rigeligt at se til. Med billigt budget in mente kan flere af hovedstadens billigste spisesteder findes på Istedgade.

Nørrebro

Som Københavns mest multikulturelle bydel byder Nørrebro på noget af det mest varierede inden for kunst, kultur, underholdning og oplevelser. Bydelen er meget passende hjem for VerdensKulturCenteret, som har masser udstillinger og workshops for både børn og voksne. Blandt de andre varierede kulturelle tilbud er Folkets Hus, en række museer, teatre og biografer og ikke mindst et livligt natteliv.

Østerbro

Book hotel på Østerbro, hvis du gerne vil bo i de kvarterer, der ofte betragtes som de lidt finere i København – også kendt som Lattesegmentet. Som navnet blandt andre ting antyder, er der masser af caféliv på Østerbro. Der er dog også ting at foretage sig imellem kaffen og kagen. Picnic på Kastellet eller i Fælledparken, besøg hos Den lille havfrue på Langelinie, teater på Østre Gasværk og fodbold i Parken er bare nogle af dem.

Kastrup

Kastrup er naturligvis mest berømt for at huse Københavns Lufthavn, men hvis du vil overnatte på lufthavnshotel eller i en anden del af forstaden, er der faktisk andre steder, man kan tilbringe en dag eller to inden eventuel videre rejse. Gå for eksempel en tur på havnepromenaden i Kastrup Strandpark, smut ind i det 12.000 m2 store akvarium Den Blå Planet, eller tag på kunstudstilling i den gamle – men renoverede Bryggergården.