Guantanamo

29. feb. 2020 - 1. mar. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Guantanamo omfatter Hostal La Moderna, Casa Vazquez - Rivero og Hotel Caimanera baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Guantanamo ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Guantanamo

fra kr. 294

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 277 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Guantanamo er februar med en gennemsnitspris på kr. 437 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar sidste år var kr. 375 pr. nat. Dette er 5% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 357 set over de foregående 12 måneder.
I Guantanamo er den forventede gennemsnitstemperatur i februar 25,0°C/77,0°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 33,2°C/91,8°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 20,1°C/68,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Guantanamo er Guantanamo Los Canos (GAO) (8,41 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Moa (63,94 km) Santiago (68,50 km)

Planlæg en rejse til Cuba