Guantanamo

24. sep. 2019 - 25. sep. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Guantanamo omfatter Casa Andres Abella 007 - Habitación 02, Hostal Las Terrazas og Hotel Guantanamo baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Guantanamo ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Guantanamo

fra kr. 228

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 236 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Guantanamo er januar med en gennemsnitspris på kr. 422 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i september sidste år var kr. 287 pr. nat. Dette er 17% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 336 set over de foregående 12 måneder.
I Guantanamo er den forventede gennemsnitstemperatur i september 28,5°C/83,3°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 33,2°C/91,8°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 20,1°C/68,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Guantanamo er Guantanamo Los Canos (GAO) (8,41 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Santiago (68,50 km)

Planlæg en rejse til Cuba