Slave Lake

4. feb. 2020 - 5. feb. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Slave Lake omfatter Northern Star Hotel & Convention Center, Highway Motor Inn og Super 8 by Wyndham Slave Lake AB baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Slave Lake ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 558 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Slave Lake er september med en gennemsnitspris på kr. 753 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 638 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Slave Lake er den forventede gennemsnitstemperatur i januar -13,5°C/7,6°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 22,8°C/73,0°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -19,1°C/-2,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Slave Lake er Slave Lake (YZH) (1,67 km).

Planlæg en rejse til Canada