Bonaventure

24. mar. 2019 - 25. mar. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Bonaventure omfatter Manoir Marie, Mackenzie apartment og Gîte Les Acres Tranquilles B&B baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Bonaventure ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Bonaventure

fra kr. 301
fra kr. 397

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 558 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Bonaventure er juli med en gennemsnitspris på kr. 707 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i marts sidste år var kr. 593 pr. nat. Dette er 2% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 608 set over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Canada