Naypyidaw

22. dec. 2019 - 23. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Naypyidaw omfatter Thu Kha Soe High Standard Guesthouse, Tungapuri Hotel og Sky Palace Hotel & Cafe Flight baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Naypyidaw ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Naypyidaw

fra kr. 296
fra kr. 332
fra kr. 672

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 287 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Naypyidaw er august med en gennemsnitspris på kr. 349 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i december sidste år var kr. 323 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Naypyidaw er Naypyidaw Airport (NYT) (4,59 km).

Planlæg en rejse til Burma