Naypyidaw

27. aug. 2019 - 28. aug. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Naypyidaw omfatter Thu Kha Soe High Standard Guesthouse, Sky Palace Hotel & Cafe Flight og Diamond Whistle Hotel - Burmese Only baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Naypyidaw ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Naypyidaw

fra kr. 261
fra kr. 326
fra kr. 498

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 261 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Naypyidaw er september med en gennemsnitspris på kr. 318 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i august sidste år var kr. 294 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Naypyidaw er Naypyidaw Airport (NYT) (4,59 km).

Planlæg en rejse til Burma