Parramatta

7. apr. 2020 - 8. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Parramatta omfatter 3BR Quiet+face to big Park Near Parramatta Station, Charismatic Family Home Minutes to Parramatta CBD og High Level new 1bedroom apt@Parramatta baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Parramatta ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Parramatta

fra kr. 705
fra kr. 709
fra kr. 899

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 700 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Parramatta er juni med en gennemsnitspris på kr. 1.603 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i marts sidste år var kr. 793 pr. nat. Dette er 11% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 884 set over de foregående 12 måneder.
I Parramatta er den forventede gennemsnitstemperatur i marts 21,0°C/69,7°F. Den varmeste måned er typisk januar med gennemsnitstemperaturer på 27,9°C/82,2°F. Den koldeste måned er juli med gennemsnitstemperaturer på 6,9°C/44,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Parramatta er Sydney (SYD) (21,45 km).

Planlæg en rejse til Australien