Bondi Beach

21. okt. 2019 - 22. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Bondi Beach omfatter Studio With Balcony, Modern Beach pad, Panoramic Rooftop Water Views og Retro Bondi Beach Garden Apartment baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Bondi Beach ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Bondi Beach

fra kr. 624
fra kr. 1.039
fra kr. 1.359

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juni, med et gennemsnit på kr. 1.248 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Bondi Beach er december med en gennemsnitspris på kr. 1.812 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 1.231 pr. nat. Dette er 18% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.457 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Bondi Beach er Sydney (SYD) (10,85 km).

Planlæg en rejse til Australien