Bondi Beach

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Bondi Beach omfatter The Chee Bondi, QT Bondi og Adina Apartment Hotel Bondi Beach Sydney baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Bondi Beach ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Bondi Beach

fra kr. 971
fra kr. 822
fra kr. 1.004

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juli, med et gennemsnit på kr. 899 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Bondi Beach er december med en gennemsnitspris på kr. 1.766 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 1.199 pr. nat. Dette er 11% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.336 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Bondi Beach er Sydney (SYD) (10,85 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Sydney Au-Rose Bay (11,42 km)

Planlæg en rejse til Australien