Barcaldine

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Barcaldine omfatter 55 on Ash, Ironbark Inn og Barcaldine Country Motor Inn baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Barcaldine ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Barcaldine

fra kr. 187

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juni, med et gennemsnit på kr. 383 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Barcaldine er august med en gennemsnitspris på kr. 558 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 491 pr. nat. Dette er 10% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 442 set over de foregående 12 måneder.
I Barcaldine er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 15,5°C/59,8°F. Den varmeste måned er typisk januar med gennemsnitstemperaturer på 36,8°C/98,2°F. Den koldeste måned er juli med gennemsnitstemperaturer på 7,1°C/44,8°F.
Den nærmeste lufthavn ved Barcaldine er Barcaldine (BCI) (1,56 km).

Planlæg en rejse til Australien

I og omkring Barcaldine