Barcaldine

21. okt. 2019 - 22. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Barcaldine omfatter Kenilworth Cottage Barcaldine, Barcaldine Country Motor Inn og Ironbark Inn baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Barcaldine ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juni, med et gennemsnit på kr. 393 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Barcaldine er oktober med en gennemsnitspris på kr. 487 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 504 pr. nat. Dette er 16% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 423 set over de foregående 12 måneder.
I Barcaldine er den forventede gennemsnitstemperatur i oktober 25,5°C/78,0°F. Den varmeste måned er typisk januar med gennemsnitstemperaturer på 36,8°C/98,2°F. Den koldeste måned er juli med gennemsnitstemperaturer på 7,1°C/44,8°F.
Den nærmeste lufthavn ved Barcaldine er Barcaldine (BCI) (1,56 km).

Planlæg en rejse til Australien