San Fernando del Valle de Catamarca

23. maj 2019 - 24. maj 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i San Fernando del Valle de Catamarca omfatter Hotel Inti Huasi, Grand Hotel og Hostal La Terraza baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i San Fernando del Valle de Catamarca ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i San Fernando del Valle de Catamarca

fra kr. 165
fra kr. 174

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 254 pr. nat. Den dyreste måned at bo i San Fernando del Valle de Catamarca er juli med en gennemsnitspris på kr. 458 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i maj sidste år var kr. 399 pr. nat. Dette er 8% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 364 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved San Fernando del Valle de Catamarca er Catamarca (CTC) (2,30 km).

Planlæg en rejse til Argentina