Wien

21. dec. 2019 - 22. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Wien omfatter Living Hotel Kaiser Franz Joseph by Derag, Hotel Wandl og City Rooms Vienna baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Wien ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Wien

fra kr. 992
fra kr. 1.170
fra kr. 3.024

Hvad siger de rejsende om Wien?

9,8
Historieelskere
7,9
Kunst og designelskere
7,5
Luksusrejsende
6,9
Familierejsende
6,5
Udendørs-entusiast
Medlemsanmeldelser (501)
Paulo  Mesquita
Paulo Mesquita
13-06-19

Jeg boede i to måneder i Wien. Det er et sikkert, behageligt sted at gå og med en misundelsesværdig livskvalitet. Værd at det ...

Ria B
Ria B
03-04-19

Jeg gik der et par gange, og hver gang det var en god oplevelse. Jeg fik chancen for at gå til vandreture og andre ture og lære om historien. Også, hvis du er fan af kunst og musik, er Wien et fantastisk rejsemål for at opleve fantastiske bekymringer og få se fantastiske mesterværker af berømte kunstnere. jeg elsker det!

Manuela Serra
Manuela Serra
29-10-19

Città bellissima, facile da girare grazie ad una rete di trasporto pubblico impeccabile, molto baby friendly

Надежда Грянник
Надежда Грянник
17-09-19

Город Моцарта, Бетховена и Комиссара Рекса! Люблю Вену с раннего детства, из талантливых сериалов о Рексе и учебников по истории музыки.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 616 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Wien er december med en gennemsnitspris på kr. 858 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i december sidste år var kr. 706 pr. nat. Dette er 7% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 759 set over de foregående 12 måneder.
I Wien er den forventede gennemsnitstemperatur i december 0,8°C/33,4°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 26,3°C/79,3°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -2,8°C/27,0°F.
Den nærmeste lufthavn ved Wien er Wien (VIE) (16,65 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Bratislava (62,65 km)

Planlæg en rejse til Østrig