COVID-19 Map

Rejseoplysninger relateret til COVID-19

Find de forskellige indrejserestriktioner og karantænekrav for alle destinationer med vores livekort. Og få opdateringer, når der sker ændringer.

Vis livekort

Zantas Air flyrejser og billetter

Zantas Air tilbud på flyrejser

Leder du efter en billig ferie eller et sidsteøjebliksweekendtilbud? Find de største besparelser med Zantas Air lige her.

Vi kan desværre ikke finde nogen tilbud på flyrejser med afgang fra Danmark i øjeblikket.Se alle flyrejser

Ofte stillede spørgsmål

Flyselskaber er nødt til at ændre og annullere flyvninger dagligt, men vi er klar til at hjælpe dig med at få de rejseinformationer, du har brug for. Hvis du leder efter oplysninger om en flyrejse med Zantas Air, som du har booket, kan du finde de seneste opdateringer her.
Vi sammenligner alle priser fra over 1.200 flyselskaber og rejsebureauer for at finde den bedste pris til dig. Der er ikke nogen skjulte gebyrer – du får de laveste billetpriser og den største værdi for pengene i forbindelse med din flyrejse. Vil du sikre dig, at du får den bedste oplevelse med Zantas Air? Vi bedømmer hvert flyselskab og rejsebureau på baggrund af den service, de giver, og fjerner dem, som ikke leverer varen til vores rejsende.

Zantas Air flyrejser og billetter

Flyv med Zantas Air! Vil du finde billige flyrejser med Zantas Air? Brug Skyscanner til at søge efter flybilletter hos Zantas Air. Find de billigste flybilletter og de flytider hos Zantas Air der har de bedste afgangstider for dig.

Skyscanner sammenligner priser på flybilletter hos lavprisflyselskaber og traditionelle flyselskaber, deriblandt Zantas Air. Du kan ved søgeresultaterne vælge, eller fravælge, hvilke flyselskaber du helst rejser med. Det er især smart hvis du er med i en bonusordning hos et specifikt flyselskab. Når du har fundet din flyafgang og rejseselskab på Skyscanner, sender vi dig direkte videre til valgte rejsebureau eller flyselskab, og du bestiller din flybillet direkte hos flyselskabet eller rejsebureauet. Skyscanner lægger ikke provision oveni prisen - Skyscanner er helt gratis at bruge.

Skyscanner giver dig mulighed for at finde de bedste flybilletter med Zantas Air flyselskab, uden at du behøver at angive nøjagtige datoer eller destinationer, hvilket gør det nemmere at finde de billigste flybilletter og billigste rejser. For at booke en rejse hos Zantas Air så brug søgeboksen allerøverst på siden. Hvis du ikke kender dit præcise rejsetidspunkt, kan du vælge at søge på Hele måneden - du finder denne søgefunktion, hvis du trykker på datoboksen. God rejse med Zantas Air.