Kort

Fly til Ko Samui / Samui ø

Opdateret oktober 2017 

Find billige flybilletter til Koh Samui Lufthavn
Der er ingen direkte fly fra Danmark til Koh Samui, men du kan sagtens flyve til den thailandske ø hele året med en eller flere mellemlandinger undervejs. Du skal regne med en flyvetid på mindst 13-15 timer, og de billigste flybilletter kan fås til cirka 1500 DKK.

Med Skyscanners søgefunktion finder du hurtigt både den billigste billet og den bedste flyafgang til dit rejsebehov. Du vælger den dato, du vil rejse, og så finder vi den billigste billet til dig. Hvis du er fleksibel med din rejsedato, kan du også benytte Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion, hvor du kan se flypriserne for en måned af gangen. Hvis du vælger 'Billigste måned', finder du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Koh Samui.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt 

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Koh Samui
Hos Skyscanner har vi regnet på, hvornår det bedst kan betale sig at bestille flybillet til udvalgte destinationer, heriblandt Bangkok, og der opnår du generelt den største besparelse ved at købe billetten 30 uger før afrejsen. Da langt de fleste rejser til Koh Samui går via Bangkok, kan det altså godt betale sig at få planlagt ferien i god tid. Men du behøver ikke selv at overvåge priserne, det kan Skyscanners Prisagent klare for dig. Den gratis prisagent sammenligner løbende markedet og giver dig besked, når prisen ændrer sig. Under din rejsesøgning, skal du bare klikke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, både når prisen stiger og falder.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Koh Samui Lufthavn
I øjeblikket er der ingen danske lufthavne med direkte flyforbindelse til Koh Samui.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne 

Koh Samui Internationale Lufthavn
Øens primære lufthavn blev bygget af flyselskabet Bangkok Airways, der har drevet lufthavnen siden 1989. Samui International Airport, som den officielt hedder, ligger cirka 2 km nord for øens hovedby Chaweng. Det er hovedsagligt Bangkok Airways, der står for de mange daglige flyafgange og –ankomster primært til/fra Bangkok, men flere andre flyselskaber betjener også lufthavnen, som regel i samarbejde med Bangkok Airways.

Lufthavnen er kendt som en af verdens smukkeste med et unikt open-air design, hvor de to terminaler er delvist åbne med udsigt til farverige blomster og eksotiske planter. I Samui Park Avenue kan rejsende nyde udsøgt gastronomi, eksklusive butikker, spa-behandlinger og gratis wi-fi. 

Transportmulighederne til og fra lufthavnen består af almindelige taxier, private minibusser med plads til seks samt minibusser, hvor chaufføren først kører, når der mindst seks passagerer. Mange hoteller arrangerer også kørsel til/fra lufthavnen. Du kan desuden vælge at leje en bil i Samui Lufthavn. Biludlejningsfirmaerne er samlet i ankomstområdet.

Bedste rejsetid
Med varme og solskin året rundt er der næsten ikke et dårlig tidspunkt at besøge Koh Samui. Når det er sagt, ligger regnsæsonen fra oktober til december, som du måske ønsker at undgå, hvis du bare vil slikke solskin på stranden. Til gengæld byder den mest regnfulde måned, november, på meget lavere hotelpriser, og der er stadig masser at se og lave på Koh Samui i regnvejr, brug fx dagen på et afslappende spa.

Vejret på Koh Samui
Temperaturen på Samui er mere eller mindre konstant året rundt med et gennemsnit på omtrent 30 grader og svinger mellem cirka 25-35 grader. Det regner væsentligt mere på øen, end vi er vant til herhjemme i Danmark, og oktober og november er de absolut vådeste måneder. Resten af året varer de af og til kraftige byger typisk 20-60 minutter, hvorefter solen hurtigt får overtaget igen.

Attraktioner og seværdigheder på Koh Samui
Koh Samui, Thailands næststørste ø, er mest kendt for sine fine, hvide sandstrande, hvor klart vand, friske kokosnødder og sprøde grønne palmer er den perfekte ramme for en vellykket solferie. Dykning og snorkling er populære aktiviteter, og det er lige som i resten af landet både sikkert og oplevelsesrigt at dykke ved Samui. Har du brug for lidt afveksling fra de mange strande, rummer øen også fine templer, et akvarium, en tigerzoo og sommerfuglehave. Der er også fuld knald på nattelivet, særligt i Chaweng, hvor der er flest klubber og barer.

Attraktioner:
Wat Khunaram Ko Samui
Wat Phra Yai (Big Buddha Temple)
Samui Aquarium and Tiger Zoo
Laem Sor Pagoda Ko Samui
Samui Butterfly Garden
Grandmother and Grandfather Rocks (Lamai Beach

Hoteller på Koh Samui
Leder du efter overnatning på Koh Samui? Så kan du med Skyscanners søgemaskine let få overblik over ledige datoer, priser og hotellernes beliggenhed samt faciliteter. Find hotel på Koh Samui.

Flere tips

10 oplevelser i Thailand

8 thailandske øer du bare må besøge

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Ko Samui / Samui ø

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.