Kort

Fly til Tel Aviv

Opdateret november 2017

Find billige flybilletter til Tel Aviv

Du kan flyve direkte fra Danmark til Tel Aviv hele året to gange om ugen fra København. Du kan også flyve fra Jylland med en eller flere mellemlandinger undervejs. En direkte flyvetur tager cirka 4,5 timer, mens turen fra fx Billund typisk varer næsten 7 timer. Fra København kan du få flybilletter til cirka 600-800 DKK, mens prisniveauet er noget højere, cirka det dobbelte, når du flyver fra Jylland.

Med Skyscanners søgefunktion får du hurtigt et overblik over dine muligheder. Vi finder både den billigste flybillet og den hurtigste flyrute til Tel Aviv på din foretrukne rejsedag. Du kan søge efter billige flybilletter på specifikke datoer eller den billigste måned at flyve i. Det er også muligt at sammenligne dagspriser for en hel måned ad gangen. I datofeltet skal du blot vælge ’Hele måneden’ og derefter enten den ’Billigste måned’ eller den måned, du ønsker at rejse i.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Tel Aviv

Det kan godt betale sig at bestille billetten i god tid, hvis du er på udkig efter den billigste flybillet til Tel Aviv. Opretter du en Skyscanner Prisagent, behøver du ikke selv at holde øje med priserne, det klarer vi for dig. Den gratis prisagent sammenligner løbende priserne og giver dig besked, hvis den stiger eller falder. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig.

Danske lufthavne med forbindelse til Tel Aviv

På nuværende tidspunkt er Københavns Lufthavn den eneste, som har direkte flyforbindelse til Tel Aviv. Hvis du vil flyve fra Jylland, kan du foruden København også mellemlande i en række europæiske byer og flyve derfra direkte til Tel Aviv. Lufthansa mellemlander i Frankfurt inden ankomst i Tel Aviv, KLM flyver via Amsterdam, Air France via Paris og Brussels Airlines mellemlander i Bruxelles.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Tel Aviv

Norwegian er på nuværende tidspunkt det eneste flyselskab, som flyver direkte fra København til Tel Aviv. Derudover flyver en lang række andre selskaber også til byen, heriblandt Lufthansa, KLM og British Airways. Se eventuelt alle flyselskaber som flyver til Tel Aviv.

Tel Aviv Lufthavn

Lufthavnen, som hedder Ben Gurion International Airport, ligger knap 20 km sydøst for Tel Aviv centrum og er Israels største og eneste internationale lufthavn. Lufthavnen består af to terminaler, Terminal 1 er til indenrigstrafik samt internationale fly fra lavprisselskaber, mens den nyere Terminal 3 kun er til udenrigstrafik. Der er gratis wi-fi i begge terminaler, som også rummer adskillige butikker og spisesteder, det største udvalg er dog i Terminal 3, navnlig i afgangsområdet.

Toget er det bedste transportmiddel mellem centrum og lufthavnen, stationen ligger i Terminal 3 på samme niveau som ankomstområdet, turen tager 8-25 minutter afhængig af din slutdestination. Der kører gratis shuttlebusser mellem terminalerne. Cirka 5 km fra lufthavnen ligger det nærmeste busstoppested, her kører der adskillige busser til blandt andet Jerusalem. Bus 5 kører mellem lufthavnen og stoppestedet. Derudover kan du også tage en taxi fra lufthavnen enten fra stueetagen ved udgang 3 eller på niveau 2 ved udgang 21, turen til centrum tager 20-30 minutter afhængig af trafikken og din endelige destination. Flo Shuttle tilbyder desuden direkte transport mellem lufthavnen og dit hotel. Hvis du vil leje en bil, er biludlejningsfirmaerne er samlet i ankomstområdet. Du kan bruge Skyscanner til at sammenligne priser og bilmærker.

Bedste rejsetid

Tel Aviv er bestemt en helårsdestination med masser af solskin og varme året rundt, men sommermånederne er den egentlige højsæson for turister. Det betyder også at priserne for overnatning er højest om sommeren, som i virkeligheden er alt for varm til mange besøgende, som derfor med fordel kan besøge byen i løbet af foråret eller efteråret.

Vejret i Tel Aviv

Sommeren er varm og knastør med en gennemsnitstemperatur på 25-30 grader. Temperaturen om vinteren er sjældent under 10 grader. Størstedelen af årets regn falder mellem december og februar, og topper i januar med næsten 150 mm.

Attraktioner og seværdigheder i Tel Aviv

I Tel Aviv får du den perfekte kombination af storbyferie og badeferie, måske lige med undtagelse af februar og marts, hvor havtemperaturen ligger under 18 grader. Der kan du så til gengæld stå på ski på toppen af Mount Hermon, som er Israels eneste skiområde med 45 kilometer skiløjper.

Tel Aviv har konstant vokseværk og opsluger flere og flere andre byer. Faktisk er byens fulde navn Tel Aviv-Yafo, som henviser til den gamle havneby Jaffa syd for centrum, der i dag er omsluttet af storbyen. Og du kan tydeligt se Tel Avivs udvikling, jo længere nordpå i byen du bevæger dig, desto nyere er omgivelserne. Du må ikke snyde dig selv for en tur til det historiske Jaffa, som er kendt fra biblen som stedet, hvor Jonas sejlede ud fra, inden han blev slugt af hvalen. Her finder du i dag også et populært loppemarked samt basar. I det centrale Tel Aviv er Rothschild Boulevard et de smukkeste områder og fuld af Bauhaus arkitektur, som har givet anledning til kælenavnet Den Hvide By. Tel Aviv har mere end 5.000 Bauhaus bygninger, hvor Cinema Hotel på Dizengoff-pladsen og Złotopolski hus på Gordon Street er nogle af højdepunkterne. Nordpå ligger fx det smukke Tel Aviv Universitet og Joshua Gardens. Byen rummer også mange spændende museer, se fx Tel Aviv Museum of Art og hvis du generelt er kunstinteresseret, må du ikke gå glip af Tel Aviv's Art Gallery District. Tel Aviv er også berømt for sit vilde natteliv med et stort antal barer og klubber, besøg fx hipsterkvarteret Florentin, som er en fascinerende blanding af industri-og nye boligområder med mange kunstnere, studerende og udlændinge. Her er mange butikker, barer, gadekøkkener og klubber med alverdens musik på repertoiret.

Attraktioner:

Rothschild Boulevard

Jaffa

Tel Aviv Universitet

Joshua Gardens

Tel Aviv Museum of Art

Tel Aviv's Art Gallery District

stranden

Luna Park (forlystelsespark)

Meimadyon (vandland)

Israels Philharmonic Orchestra

Cinema Hotel

Złotopolski hus

Geula og Mini-Geula (hippie/hipstersteder)

Florentin

Mount Hermon

Hoteller i Tel Aviv

Hvis leder efter et sted at overnatte i Tel Aviv, kan du bruge Skyscanners søgeværktøj til at sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter på hoteller i Tel Aviv.

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Tel Aviv

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Tel Aviv: Ben Gurion Intl.
Delta, SkyUp Airlines, Transavia France, transavia, KLM, Sichuan Airlines, Air Moldova og Kenya Airways flyver alle direkte til Tel Aviv.
Den billigste måned at flyve til Tel Aviv i er maj.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.