Kort

Fly til Rønne

Sådan finder du billige flybilletter til Rønne

Bornholms eneste lufthavn ligger lige uden for Rønne, så vil du flyve billigt til Østersøens Perle, er dette den eneste mulige destinationslufthavn.

Hvis du allerede ved, at du vil finde billige flybilletter til Rønne, men ikke nødvendigvis behøver rejse på specifikke datoer, kan du med funktionen månedssøgning spare en del kroner uden at skulle bruge længere tid på at lede efter de billige billetter.

Månedssøgningen giver nemlig på bare et par klik og sekunder et overblik over priserne for hver enkelt dag på en måned efter dit valg. Med få direkte ruter kan der være mange penge, en del rejsetid og ikke mindst møje og besvær at spare ved at bruge månedssøgningen.

Danske lufthavne med direkte fly til Rønne

Der er dagligt direkte fly fra København til Rønne, mens der et par gange om ugen er en direkte sommerrute fra Billund fra midten af juni til slutningen af august. Det tager 35 minutter fra København og 1 time, 10 minutter fra Billund.

Du kan fra tid til anden flyve fra alle andre danske lufthavne til Rønne med et enkelt stop. Det kan – særligt for rejsende, der ikke ønsker at køre i egen bil til lufthavnen – fra tid til anden være mere belejligt at flyve fra sin lokale lufthavn, og med en samlet flyvetid på ned til 2 timer, 20 minutter, er den samlede rejsetid nogle gange kortere.

Flyselskaber, der flyver til Rønne fra Danmark

Danish Air Transit flyver som det eneste flyselskab fast til Rønne.

Rønne Lufthavn

Fra tid til anden arrangeres der charterfly til syden fra Rønne Lufthavn, men ellers består al trafik af de daglige fly fra Købehavn og de sæsonbestemte fra Billund. Det er dog nok til at gøre den til Danmarks femte travleste.

Der kører flere offentlige busser til centrum af Rønne på et kvarters tid. Busserne kører desuden til Bornholms øvrige byer – nogle fra lufthavnen, andre med skift i Rønne. Bornholms største attraktioner er spredt ud over øen, så der kan være store fordele ved at leje bil i lufthavnen.

Hvornår er det bedst at tage til Bornholm?

Sommeren er suverænt den travleste årstid på Bornholm, hvorfor Billund også har en direkte sommerrute. Nogle af Danmarks bedste strande ligger på Bornholm inklusive Dueodde kendt for sit hvide sand.

Det er muligt at spare lidt penge ved at rejse i sensommeren i stedet for i den absolutte højsæson – på grund af Bornholms beliggenhed i forhold til resten af landet, har badevandet tendens til at holde sig varmt lidt længere.

Bornholm er kendt for sommer og solskin, men tilbyder i kraft af at være klippeø nogle helt unikke naturoplevelser om vinteren, hvor der for eksempel kan dannes et is-orgel over klipperne i Ekkodalen.

Hvordan er vejret på Bornholm?

Bornholm er blandt andet kendt som Solskinsøen, og det er ikke bare et smart markedsføringstrick, for der er i gennemsnit lidt mere sol på øen end i resten af Danmark. Når badevandet er varmt, sørger både Østersøen og Bornholms klipper for, at det forbliver varmt lidt længere, så sommeren og lune badevandstemperaturer kan sagtens strække sig til ind i september.

Attraktioner og oplevelser på Bornholm

Bornholm er først og fremmest kendt som en sommerdestinationer, så hovedattraktionerne er for de fleste øens badestrande. Som klippeø har Østersøens Perle dog også naturattraktioner, som er helt unikke for Danmark. Her er blandt meget andet Paradisbakkerne, Jons Kapel, Helligdomsklipperne, Ekkodalen og de omdannede granitbrud.

Historie og kultur er også en enorm tiltrækningsfaktor ikke mindst i form af rundkirker, glaspusterier, keramikere, tekstiler, Sol over Gudhjem og Nordeuropas største borgruin, Hammershus.

En bonus ved at tage til Bornholm er muligheden for at besøge Danmarks østligste områder, Ertholmene Christiansø og Frederiksø.

Steder at bo

Find hotel i Rønne

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Rønne

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.