Kort

Fly til Siem Reap

Opdateret oktober 2017

Find billige flybilletter til Siem Reap Internationale Lufthavn
Du kan ikke flyve direkte fra Danmark til Siem Reap. Men med Skyscanners søgeværktøj kan du hurtigt finde den hurtigste flyrute dertil eller den billigste flybillet, hvis prisen er vigtigere end rejsetiden. Du kan få enkeltbilletter ned til omkring 1500 DKK. Flyveturen varer mindst 13-16 timer og går ofte via Bangkok.

 
På Skyscanner kan du søge efter billige flybilletter på en bestemt dato eller den billigste måned at flyve i, du kan også sammenligne dagspriserne for en hel måned af gangen. Under sin rejsesøgning kan du i datofeltet enten vælge ’Hele måneden’ , den ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Siem Reap
Hvornår det bedst kan betale sig at bestille sin flybillet, er lidt forskelligt fra sted til sted. Men det er altid godt at være i god tid, så er billetterne som regel billigst. Med Skyscanners Prisagent slipper du for selv at holde øje med billetprisen, det klarer vi for dig. Prisagenten sammenligner hele tiden priserne og giver dig besked, hvis den stiger eller falder. Når du har resultatet fra din rejsesøgning, skal du bare vælge ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, hvis prisen ændrer sig.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Siem Reap
Der ingen danske lufthavne med direkte flyforbindelse til Siem Reap. Men du kan flyve fra København med mindst en mellemlanding i fx Bangkok eller fra Jylland med mindst to mellemlandinger i fx London og efterfølgende Bangkok eller Singapore.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Siem Reap Lufthavn
Du kan flyve med Thai Airways hele vejen fra København til Siem Reap Internationale Lufthavn, derudover flyver blandt andre Singapore Airlines, Cathay Pacific og Bangkok Airways også dertil. 

Siem Reap Internationale Lufthavn
Lufthavnen ligger knap 7 km nordvest for Siem Reap centrum og er landets travleste og næststørste lufthavn efter hovedstadens lufthavn. Det er en moderne lufthavn dog med et begrænset udvalg af butikker og spisesteder, som for de flestes vedkommende ligger i det internationale afgangsområde, hvor der blandt andet er gratis wi-fi. Her finder du også Le Salon loungen med diverse snacks, drikkevarer, computere osv. Butikkerne sælger toldfri varer som kosmetik, tobak og alkohol, og du kan også købe souvenirs, brugskunst, tøj og andre ting.

Når du skal mellem centrum og lufthavnen, er der et stort antal tuk tuk til og taxier til cirka 60 DKK. Mange hoteller arrangerer også kørsel til/fra lufthavnen, hvis du bestiller det på forhånd.

Bedste rejsetid
Du får sol og varme året rundt i Siem Reap, men hvis du vil undgå regnsæsonen, skal du planlægge din ferie mellem november og marts. December og januar er de mest populære måneder at besøge byen, hvor temperaturen er lavest, hvilket dog stadig betyder en gennemsnitstemperatur på 25-26 grader. 

Vejret i Siem Reap
Foråret er årets varmeste periode, hvor termometret ofte sniger sig op på næsten 40 grader, april er årets varmeste måned med en gennemsnitlig temperatur på 30,5. Gennemsnitstemperaturen svinger mellem cirka 25-30 grader. Regnsæsonen starter for alvor i maj og fortsætter til og med oktober, september er den mest regnfulde måned med cirka 300 mm i gennemsnit.

Attraktioner og seværdigheder i Siem Reap
Siem Reap er bedst kendt for tempelområdet Angkor, der ligger midt i junglen få kilometer herfra. Angkor var hovedstad i det tidligere Khmer imperium, men lå glemt og gemt væk i århundrede, inden franskmændene genopdagede den fortryllende tempelby. Her kan du se store stentempler, simple murstenstårne og detaljerede statuer, mens kronen på værket er Angkor Wat, et tempel der er mere end dobbelt så stort som Peterskirken i Rom og dermed verdens største religiøse bygning. Angkor Wat er allersmukkest ved daggry, hvor du kan se den magiske solopgang over templet, som farver søen nedenfor lyserød. I selve Siem Reap er der også flere smukke og spændende templer, wat, som du kan besøge.

I Siem Reap kan du møde forskellige sider af cambodiansk kultur og traditioner, se fx teater eller besøg Cambodian Cultural Village med miniatureudgaver af landets seværdigheder, shows med mere. Du kan også nyde en massage, lære at lave cambodiansk mad, tage på fisketur, dyrke yoga eller bare slappe af ved poolen. Der er selvfølgelig rig mulighed for at købe souvenirs og håndværk, og når sulten melder sig, er der masser af lækre spisesteder og restauranter at vælge mellem, der også serverer lækre cocktails. Hvis du er mere tørstig, kan du tage til Pub Street, hvor der altid er liv og glade dage!

Attraktioner:
Angkor (tempelbyen med Angkor Wat m.fl.)
Angkor National Museum
Angkor Silk Farm
Wat Preah Prom Rath
Wat Preah Enkosei
Wat Bo
McDermott Gallery
Apsara Theatre
Bambu Stage
Cambodian Cultural Village
Phare (cambodiansk cirkus)
Landmine Museum

Hoteller i Siem Reap
Leder du efter et sted at bo? Brug Skyscanner til at sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter og find din foretrukne overnatning: Find hotel i Siem Reap.

Flere tips

Top 10 Asien eventyr på budget – det bedste af Asien

11 magiske steder i Sydøstasien

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Siem Reap

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.