Kort

Fly til Honolulu International

Honolulu er hovedstaden på Hawaii, som er USA's vestligste stat. Kendt for sine skønne strande med fint, hvidt sand og perfekte surfbølger samt bastskørter er Honolulu den perfekte feriedestination året rundt. Kom tæt på Hawaiis eksplosive natur med de mange vulkaner enten på udflugt eller museum. Kulinarisk spænder mulighederne bredt, og på markederne kan man nyde både maden og den afslappede atmosfære.

Visum

Turister kan rejse visumfrit i op til 90 dage, såfremt man rejser med et godkendt luftfartsselskab og opfylder en række andre krav.

Se flere oplysninger her.

Sæson

Året rundt ligger temperaturen på cirka 26 grader. Det meste regn falder mellem oktober til april i moderate mængder.

Kom omkring

TheBus er det lokale busselskab, som kører på hele øen. Waikiki Trolley er en privat busoperatør, der koncentrerer sig om turistattraktionerne. Bilkørsel i Honolulu kan være udfordrende, mens det glider nemmere på resten af øen. Taxaerne har faste priser uanset selskab.

Åbningstider

De fleste butikker holder åbent mandag-lørdag mellem 10-21 og lukker ved 18-tiden om søndagen.

Drikkepenge

På restauranter er 20 % af regningen rigtig godt, under 12 % er nærmest udtryk for utilfredshed. Giv piccoloen og stuepigen 1-3 dollars pr. taske/nat og taxaen 10-15 % af beløbet.

Information og nødstilfælde

Danmarks Ambassade i USA, 3200 Whitehaven St. NW, Washington, DC 20008 

Tel: +1 (202) 234-4300   E-mail: wasamb@um.dk

Konsulatet i Honolulu: 1150 Kikowaena Street, Honolulu, HI 96819

Tel: +1 (808) 833 8811    E-mail: clausz@lava.net

Politi/Ambulance/Brand: 911

Seværdigheder

1. Stranden: Waikiki er den mest berømte af sin slags med plads til solbadning og alle slags vandsport, især surfing er populært. Mange andre mindre besøgte strande kan findes tæt på byen.

2. Pearl Harbour: Da japanerne bombede havnen blev det startskuddet for USA's involvering i 2. Verdenskrig, i dag er havnen stadig en aktiv flådebase og samtidig et stort mindemærke over de faldne gennem krigen.

3. Bishop Museum: Et stort bygningskompleks med planetarium og adskillige udstillinger om Hawaiis historie, kultur og natur med fokus på de mange vulkaner.

4. Diamond Head: Stien op til toppen af det ikoniske vulkankrater over Waikiki strand er lettere anstrengende, men man belønnes med en fantastisk udsigt over byen.

5. Iolani Palace: Det smukke, tidligere kongelige palads fra 1882 er velrestaureret og giver et godt indblik i den lokale historie og kultur.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 390.000 (Stor-Honolulu 1 mio.)

Valuta: Amerikanske dollar $ (USD)

Landekode: (00) 1

Religion: Flest kristne

Tidszone: UTC-10

Officielt sprog: Engelsk og hawaiiansk

Find hotel i Hamborg

Hotel i Honululu

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Honolulu International

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Honolulu: Honolulu International.
Delta, Singapore Airlines, KLM, Air New Zealand, GOL Linhas Aéreas, Thai Airways, Copa og Air Japan flyver alle direkte til Honolulu International.
Den billigste måned at flyve til Honolulu International i er april.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.