Kort

Fly til Detroit

Opdateret november 2017

Find billige flybilletter til Detroit

Det er ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Detroit. Der er dog rigeligt med muligheder for at rejse dertil hele året med en eller flere mellemlandinger undervejs fra både Jylland og København. Billetprisen varierer alt efter, hvilken lufthavn du flyver fra, men du kan forvente en mindstepris på cirka 1000-1500 DKK og en rejsetid på minimum 11,5 timer.

Med Skyscanners søgefunktion kan du let finde den bedste billet til dit rejsebehov. Du kan selvfølgelig søge på en bestemt dato eller se den billigste måned at flyve i og få overblik over dagspriserne for en måned ad gangen. Under din rejsesøgning klikker du på datofeltet og vælger kategorien ’Hele måneden’ og videre på enten ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i. Derefter kan du sammenligne billetpriserne fra dag til dag.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Detroit

Når du skal flyve til USA, kan det godt betale sig at bestille billetten i god tid, hvis du er på jagt efter den billigste flybillet. Du behøver dog ikke selv at holde øje med priserne, det klarer Skyscanners Prisagent for dig. Prisagenten er gratis at bruge, og den sammenligner hele tiden priserne og giver dig besked, hvis billetprisen stiger eller falder. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig.

Danske lufthavne med forbindelse til Detroit

Der er i øjeblikket ingen danske lufthavne, som tilbyder direkte flyforbindelse til Detroit. Flyver du fra København, kan du fx mellemlande i Washington eller Chicago, mens det er hurtigst at mellemlande i Amsterdam eller Paris, hvis du rejser fra Billund Lufthavn.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Detroit

Adskillige flyselskaber flyver til Detroit heriblandt Air France, SAS og Delta. Se alle flyselskaber som flyver til Detroit.

Lufthavne i Detroit

Der ligger flere lufthavne i og omkring Detroit. Detroit Metro Airport er den største lufthavn i staten Michigan, mens Willow Run Airport stort set kun benyttes til godstransport. Forholdene omkring Coleman A. Young International Airport, tidligere kendt som Detroit City Airport, er pt. uvisse, da bystyret står til at sælge lufthavnen.

Detroit Metro Airport

Lufthavnen, hvis fulde navn er Detroit Metropolitan Wayne County Airport, ligger knap 35 km sydvest for centrum i forstaden Romulus. Lufthavnen består af to store separate terminaler, henholdsvis McNamara Terminal og North Terminal, som er forbundet af gratis shuttlebusser, der kører cirka hvert 10. minut. I McNamara Terminal er der desuden et internt eksprestog, som fragter passagerer fra den ene til den anden ende af den cirka 1,5 km lange bygning. Der er wi-fi service, hæveautomater og vekselkontorer i begge terminaler, som også huser et stort antal spisesteder, hvor du bl.a. kan købe burgere og store bøffer. Der er også adskillige butikker i begge terminaler, hvor du kan købe toldfrivarer, læsestof, souvenirs osv. Udvalget er dog størst i McNamara Terminal, som er hub for flyselskabet Delta og deres samarbejdspartnere herunder Air France, alle andre flyselskaber benytter North Terminal.

Den hurtigste form for transport mellem lufthavnen og centrum er bil, hvad end du selv kører, prajer en taxi eller benytter privatkørsel via Uber. En taxi koster cirka 300 DKK, mens det med Uber koster 200-250 DKK. Du kan også tage offentlige busser fra SMART, bus 125 kører fra begge terminaler, mens bus 280 kun kører fra North Terminal. Med bus tager turen cirka 75 minutter og koster knap 15 DKK, men det er hovedsagligt de lokale, der benytter busserne. Biludlejningscentret er placeret for sig selv på Lucas Drive, og biludlejningsfirmaerne tilbyder selv pick-up service i begge terminaler. Hvis du vil leje en bil i lufthavnen, kan du bruge Skyscanner til at sammenligne priser og bilmærker.

Bedste rejsetid

Foråret og efteråret er det bedste tidspunkt at besøge Detroit, hvor vejret er hverken er for varmt eller koldt. Men Detroit er en kæmpe by med masser af aktiviteter og seværdigheder hele året, så det afhænger også af, om du vil opleve noget bestemt som fx African World Festival i august med masser af reggae, blues og jazz.

Vejret i Detroit

I Detroit kan somrene blive ekstremt varme, gennemsnitstemperaturen ligger på cirka 20-23 grader, men den gennemsnitlige højeste temperatur ligger tæt på 35 grader. Vinteren er derimod ganske kold, januar er den koldeste måned med en gennemsnitlig temperatur på minus 3,6, men minus 15 er ikke usædvanligt. Nedbøren falder rimeligt jævnt hele året og bliver liggende som sne i vintersæsonen. Sommermåneder er dog de vådeste med juni som topscorer med knap 90 mm regn.

Attraktioner og seværdigheder i Detroit

Detroit er den største by i staten Michigan og ligger på grænsen til Canada. Detroit blev i 2013 erklæret konkurs, men du skal ikke forvente at møde en spøgelsesby. Tværtimod er Detroit en levende by med masser af kulturelle oplevelser med kunst, teater og musik og er hjemsted for det berømte pladeselskab Motown Records, der har leveret hits som ’My Girl’ med The Temptations. derudover kan du også opleve spændende arkitektur, der både byder på moderne skyskrabere og historiske bygninger, interessante museer og dygtige sportshold. Og der er også masser af shopping muligheder i både store indkøbscentre og hyggelige butikker, mange gode spisesteder med mad fra alle køkkener og selvfølgelig en pulserende natteliv.

Attraktioner:

Renaissance Center (Ren Cen – bl.a. Michigans højeste bygning)

Fisher Building

Guardian Building

Westin Book Cadillac Hotel (historisk bygning)

Wayne County Building

Corktown (Detroits ældste kvarter grundlagt af irlændere)

Greektown

Mexicantown

Palmer Woods (gammelt kvarter)

Woodbridge (gammelt kvarter)

Charles H. Wright Museum of African American History

Detroit Institute of Arts

Hitsville U.S.A. (Motown Records Museum)

Campus Martinus Park

Hart Plaza (park)

Grand Circus Park

Kasinoer (fx MGM Grand Detroit eller Motor City)

Teatre ( fx Fox Theater og Detroit Opera House)

Hoteller i Detroit

Hvis du leder efter overnatning i Detroit, kan Skyscanner også hjælpe. Med vores søgeværktøj kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter på hoteller i Detroit.

Flere tips

Rejser til USA: 5 stater du ikke vil gå glip af

8 storbyer i USA du bare må besøge

Rejser til USA: 10 hyggelige småbyer

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Detroit

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.