Kort

Fly til Cape Town

Opdateret april 2017

Find billige flybilletter til Cape Town

Leder du efter billige flybilletter til Cape Town? Så kan du bruge Skyscanners søgefunktion til at finde både den billigste billet og den bedste flyafgang til dit rejsebehov. Du vælger den dato, du vil rejse på, og så finder vi den billigste billet til dig. Hvis du er fleksibel med din rejsedato, kan du også benytte Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion, hvor du kan se flypriserne for en måned af gangen og vælge den dato, der passer dig bedst. Hvis du vælger 'Billigste måned', finder du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Cape Town eller på dansk Kapstaden. 

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter til Cape Town

Det er altid klogt at være i god tid, når du skal bestille en flybillet. Nogle flyafgange er mere populære end andre og derfor ofte dyrere. Brug derfor Skyscanners søgefunktion til at finde den bedste billet, der passer bedst til dig. Her har du også mulighed for at oprette en gratis prisagent, som løbende fortæller dig, hvad prisen er for den valgte flyrute og dato. Så kan du købe flybilletten, når den er billigst.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Cape Town

Der er i øjeblikket ingen danske lufthavne med direkte forbindelse til Cape Town. Men med en mellemlanding eller to undervejs kan du sagtens finde flybilletter til Cape Town fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg og Aarhus.

Læs mere om de danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Cape Town

Der er ingen flyselskaber, som flyver direkte til Cape Town fra Danmark. Til gengæld flyver adskillige selskaber fra andre europæiske byer til Cape Town heriblandt KLM, Lufthansa med flere.

Se alle flyselskaber som flyver til Cape Town

Cape Town Lufthavn

Lufthavnen ligger knapt 20 km sydøst for Cape Town. Når du skal til og fra lufthavnen, har du flere valgmuligheder, hvis dit hotel mod forventning ikke tilbyder det. Den billigste transport er My Citi busser, som kører omkring hvert 20. minut til centrum og cirka i tidsrummet 04.30-22.00. Billetprisen svinger lidt i forhold til sæson og stoppested, men koster omkring 35 kroner. Du kan selvfølgelig altid praje en taxi uden for lufthavnen, hvor det anbefales, at du kun benytter de officielle taxier fra Touch Down Taxis, som koster i omegnen af 80-115 kroner til centrum. Lufthavnen selv anbefaler imidlertid, at rejsende bruger Airport Shuttle Service, som du kan bestille på forhånd gennem en række forskellige udbydere. Fordelen er, at du kan betale online og være sikker på, at din transport står klar til dig, når du ankommer. Endelig kan du selvfølgelig også leje en bil fra de 10 forskellige internationale udlejningsfirmaer. Køreturen fra lufthavnen til centrum tager omtrent 20 minutter afhængig af trafikken.

Bedste tidspunkt at besøge Cape Town

Hvornår det er bedst at besøge Cape Town afhænger af, hvad du vil opleve. Højsæsonen er fra december til februar, hvor der rift om de bedste spots på stranden og gang i nattelivet, men det er også tiden for den kraftige sydøstenvind, der til tider rydder stranden for badegæster. Hvis du er mere til vandretur end strandferie, er april og maj de bedste måneder, mens de indendørs madmarkeder virkelig blomstrer fra juni til august. I juli-september er der størst chance for en uforglemmelig hvalsafari.

Vejret i Cape Town

De varmeste måneder i Cape Town er i det danske vinterhalvår, her er det ikke unormalt med temperaturer omkring 40 grader. Men ofte ligger dagstemperaturen på 20-25 grader. Kraftig vind blæser særligt i december-februar. Det regner generelt ikke særlig meget i Cape Town, og det meste nedbør falder i de "kolde" måneder fra maj til august, hvor dagstemperaturen typisk ligger omkring 10-15 grader. Minusgrader er sjældne, men kan forekomme.

Attraktioner og seværdigheder i Cape Town

Strandene og de smukke naturområder lokker hvert år masser af turister til Cape Town, der også byder på et levende natteliv, interessante museer, lækker mad og gode shoppemuligheder. Diverse guidede ture er meget populære, hvad end du vil ud og vandre på det smukke Table Mountain eller fx Signal Hill, opleve det vilde dyreliv, smage på sydafrikansk vine eller komme til søs og se hvaler, prøve kræfter med Deep Sea Fishing eller snorkle med sæler. På byens museer kan du blive klogere på Sydafrikas historie, hvor apartheid spiller en central rolle. Du kan fx besøge fængselsøen Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet, men du kan også dykke ned i mere muntre lag og opleve farvestrålende kunst og kultur på museer eller selv gå på opdagelse i fx det kulørte muslimske kvarter Bo-Kaap. På Victoria & Alfred Waterfront finder du et stort udvalg af restauranter, butikker, børnevenlig underholdning og attraktioner som Two Oceans Aquarium og Marine Museum.

Flere tips

Skyscanner kan også hjælpe dig, hvis du leder efter et hotel i Cape Town, her kan du sammenligne beliggenhed, priser og ledige datoer.

Har du brug for en bil til at udforske Sydafrikas mange skønne områder, kan du finde din foretrukne lejebil med Skyscanner, hvor du også kan sammenligne priser og bilmærker.

Læs også:

Eventyr i sigte: Følg i 7 legendariske opdagelsesrejsendes fodspor

Hipsteren er død, mød yuccien

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Kapstaden

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Kapstaden: Kapstaden.
Delta, KLM, Singapore Airlines, Air New Zealand, Air Namibia, Kenya Airways, Air Mauritius og CemAir flyver alle direkte til Kapstaden.
Den billigste måned at flyve til Kapstaden i er februar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.