Kort

Fly til København - Sammenlign flybilletter til København

Opdateret juni 2016

Find billige flybilletter til København

Du kan flyve direkte til København fra stort set alle andre danske lufthavne. Brug Skyscanner til at finde den billigste eller den hurtigste rejse, alt efter hvad der er vigtigst for dig. Nogle gange kan det være billigere at køre lidt længere til en anden lufthavn end den nærmeste eller afgangstiderne passer måske bedre med dine videre planer.

Hvis du er fleksibel med din rejsedato, kan du med fordel bruge Skyscanner til at søge på enten den billigste måned at flyve i eller du kan sammenligne dagspriserne for en hel måned ad gangen. I din rejsesøgning skal du klikke på datofeltet og vælge kategorien ’Hele måneden’ herefter kan du enten klikke på ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i og sammenligne billetpriserne fra dag til dag.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at booke flybilletten

Bestiller du billetten i god, får du som regel også den bedste pris, men billetpriserne svinger ofte fra dag til dag og afhænger blandt andet af udbud og efterspørgsel. Hvis du vil holde øje med prisen, kan du oprette en prisagent på Skyscanner, så kan du købe billetten, når den er billigst. Først laver du en almindelig rejsesøgning og klikker på ’Modtag prisagenter’ øverst i sidemenuen til venstre. Når du har indtastet din e-mailadresse, modtager du en mail, hvis billetprisen ændrer sig. Servicen er gratis og kan afmeldes når som helst.

Læs mere: Bedste tidspunkt at booke flybilletter

Danske lufthavne med direkte forbindelse til København

Du kan flyve direkte til København fra stort set alle danske lufthavne. Blandt undtagelserne er Hans Christian Andersen Airport i Odense, der fokuserer på charterferiemål og storbydestinationer og Esbjerg Lufthavn, der er satser på offshore-industrien. Men hvad end du er på Bornholm, Nord,- Midt- eller Sønderjylland har du mange daglige afgange at vælge mellem hele ugen.

Flyselskaber som flyver til København

Det er relativt få flyselskaber, som flyver internt i Danmark, hvor SAS og Danish Air Transport (DAT) er blandt de største. Norwegian, Primera Air og Air Alsie flyver også på nogle af ruterne.

Lufthavne i København

Teknisk set har København to lufthavne, da Roskilde Lufthavn hører under Københavns Lufthavne A/S. Der er dog i øjeblikket ingen faste ruteflyvninger til eller fra Roskilde.

Københavns Lufthavn

Lufthavnen ligger i Kastrup mindre end 10 km syd for Rådhuspladsen. Lufthavnen består af to terminaler, henholdsvis Terminal 2 og 3, der begge har gratis, tidsubegrænset wi-fi. Der er fem lounges i lufthavnen med diverse forfriskninger og snacks, et stort udvalg af læsestof, mødelokaler med mere. Passagerer på business og førsteklasse har gratis adgang, mens øvrige rejsende ofte kan købe adgang på stedet. I Terminal 2 ligger CPH Lounge, der er åben for alle for 169 kroner. Der er også et stort udvalg af spise- og serveringssteder, hvor du kan købe alt fra morgenmad til pizza og sushi, fastfood og gourmetmad, sandwich og store bøffer.

Med over hundrede butikker, som sælger alt fra tøj til elektronik til toldfri varer som parfume og tobak, er der nok at fordrive tiden med. Hvis tiden er til det, kan du også nyde luksusbehandlinger og massage hos Ni’mat Spa & Wellnes på Hotel Hilton, få minutters gang fra lufthavnen.

Terminal 3 rummer både togstationen i kælderetagen og metrostation på førstesalen, der kører desuden flere bybusser forbi lufthavnen samt fjernbusser. Taxierne holder uden for begge terminaler. Lufthavnen tilbyder CPH Express, der garanterer hurtig adgang gennem sikkerhedskontrollen. Læs mere om Københavns Lufthavn

Læs også: København er Europas venligste lufthavn

Bedste rejsetid

København er absolut et besøg værd året rundt. Om sommeren er der mere liv i byens populære parker som Botanisk Have og Rosenborg Slotshave, i gaderne er der udeservering på selv det smalleste fortov samt masser af steder, hvor du kan få en dukkert, blandt andre Islands Brygge havnebad, Havnebadet Sluseholmen, Svanemøllestranden eller Amager Strandpark. I juletiden lyser juledekorationer, lys og julemarkeder hovedstaden op. For mange lokale er især markederne i Tivoli og Christianias Grå Hal faste traditioner.

Vejret i København

Det regner lidt mindre i hovedstaden end på landsplan, ellers er det københavnske vejr typisk dansk.

København, attraktioner og seværdigheder

Danmarks hovedstad bugner af tilbud og oplevelser. Som Danmarks kulturelle, finansielle og politiske knudepunkt er der oplevelser for enhver smag. Fra København har du adgang til ni af landets tyve mest populære attraktioner. Med Tivoli i centrum og Dyrehavsbakken lidt nord for København, henholdsvis nummer et og to på listen, er der rig mulighed for at prøve vilde og sjove forlystelser. Er du mere til de jordnære oplevelser kan du besøge Zoologisk Have og Den Blå Planet.

Københavnrummer også flere af de mest besøgte museer, heriblandt Nationalmuseet, Statens Museum for Kunst, Louisiana og Glyptoteket, dertil kommer et hav af gallerier og teatre, Operahuset og den Kongelige Ballet. Nu kan du også komme gratis til tops i Folketinget og nyde udsigten over København fra Tårnet på Christiansborg, hovedstadens højeste tårn.

Du kan feste døgnet rundt i København, der rummer alt fra jetset natklubber til snuskede værtshuse og livlige salsabarer. Hvis du vil shoppe, er der adskillige butikscentre som Field’s og Fisketorvet. I godt vejr foretrækker nogle måske Strøget eller brokvartererne med deres mere finurlige butikker. København byder også på mange gratis og billige arrangementer, særligt om sommeren som sport på storskærme på Islands Brygge, fredagskoncerter i Tivoli eller helt gratis koncerter på Café Nemoland om søndagen, filmforevisninger og teater i parkerne og meget mere. Læs mere og få flere tips til din næste tur til København herunder.

Yderligere oplysninger

Der er mange hoteller, vandrehjem og andre muligheder for overnatning i København. Få inspiration her til at vælge det rigtige sted at sove i København.

Læs også:

Alternativ guide til København

10 magiske steder i Danmark

De 8 bedste hipster vintage butikker i verden

Gratis oplevelser i København

Visit Copenhagen

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af København Kastrup

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i København: København Kastrup og Roskilde.
Gulf Air, Oman Air, transavia, AIS Airlines, Novair, Nouvelair, Norwegian og GOL Linhas Aéreas flyver alle direkte til København Kastrup.
Den billigste måned at flyve til København Kastrup i er januar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.