Kort

Fly til Abu Dhabi International

De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad, Abu Dhabi, er topmoderne med kæmpe skyskrabere, luksushoteller og shopping i verdensklasse. Gamle traditioner som falkejagt og nye sportsgrene som Formel 1 går hånd i hånd i en af verdens rigeste byer. Placeret på en ø med smukke badestrande og store grønne parker er Abu Dhabi også rig på udendørsoplevelser. Forbundet med fastlandet via flere broer er der nem adgang til den omgivende ørken. 

Visum

Visumpligt. Se flere oplysninger her.

Sæson

I sommerhalvåret er temperaturer på over 40 grader ikke unormale, mens vinterperioden har en mere behagelig gennemsnitstemperatur på knapt 20 grader. 

Kom omkring

Abu Dhabi er en rigtig bilby. Vejsystemet kan være noget forvirrende, og billisterne kører rimeligt hensynsløst, dog er der stor respekt for røde lys, da de er videoovervågede. Busser og taxaer får én billigt frem, mens gåture mest begrænses af den stegende hede.

Åbningstider

Butikkerne har normalt åbent lørdag til torsdag fra 8-13 og fra 16-20. Nogle butikker lukker allerede torsdag middag.

Drikkepenge

Drikkepenge er som regel inkluderet, man kan enten runde op eller give lidt ekstra for god service. I taxaen er der heller ingen forventning om drikkepenge, men de er naturligvis meget velkomne for de lavtlønnede chauffører. 

Information og nødstilfælde

Danmarks ambassade i De Forenede Arabiske Emirater, Umm Suqeim 2, Al Thanya Rd, Al Beteel St, Villa 208, Dubai

Tel: +971 2 441 0104    E-mail: auhamb@um.dk   

Politi: 999   Ambulance: 997   Brand: 998

Seværdigheder

1. The Corniche: Abu Dhabis ikoniske strandvej er fyldt med aktiviteter og mennesker og giver et fantastisk blik indover byen.

2. Sheikh Zayed Moskeen: En af byens mest imponerende bygninger er den majestætiske Sheikh Zayed Moske, som er en af de største i verden og opkaldt efter den første præsident for De Forenede Arabiske Emirater.

3. Heritage Village: Et levende museum der viser, hvordan byen og livet i ørkenens udkant så ud, inden de mange oliepenge gjorde landet rigt og moderne.

4. Ørkenudflugt: Tag på guidet tur i ørkenen med frokost i det fri. Firhjulstrækkerne fræser gennem de kæmpe sandmasser til stor underholdning for både lokale og besøgende.

5. Yas Island: På denne ø ligger blandt andet Formel 1-banen, verdens største indendørs temapark, Ferrari World, med verdens hurtigste rutsjebane og et kæmpe vandland.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 1.2 mio.
Valuta: Arabiske dirham (AED)
Landekode: (00) 971
Religion: Islam
Tidszone: UTC+4
Officielt sprog: Arabisk

Steder at bo

Find hotel i Abu Dhabi

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Abu Dhabi International

Ofte stillede spørgsmål

Der er 4 lufthavne i Abu Dhabi: Abu Dhabi International, Abu Dhabi Bateen, Abu Dhabi Al Dhafra Military Apt og Yas Island SPB.
Gulf Air, Oman Air, KLM, Air New Zealand, Bangkok Airways, Kenya Airways, GoAir og Air Malta flyver alle direkte til Abu Dhabi International.
Den billigste måned at flyve til Abu Dhabi International i er januar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.