Kort

Fly til Atlanta Hartsfield-Jackson

Opdateret oktober 2017

Find billige flybilletter til Atlanta Lufthavn –
Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport
Der afgår i øjeblikket ingen direkte fly fra Danmark til Hartsfield-Jackson lufthavn, men du kan naturligvis komme dertil alligevel med en eller flere mellemlandinger undervejs. Du skal regne med en flyvetid på 12-16 timer og meget svingende billetpriser.

Med Skyscanners søgefunktion kan du både se den billigste måned at flyve i og få overblik over dagspriserne for en måned af gangen. Under din rejsesøgning klikker du på datofeltet og vælger kategorien ’Hele måneden’ og videre på enten ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i. Derefter kan du sammenligne billetpriserne fra dag til dag.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt 

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Atlanta
Hvis du satser på den billigste flybillet til Atlanta, kan det som regel godt betale sig at være i god tid. Du behøver dog ikke selv at holde øje med priserne, det kan Skyscanners Prisagent gøre for dig. Den gratis prisagent sammenligner løbende flypriserne og giver dig besked, når billetprisen stiger eller falder. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig.

Danske lufthavne med forbindelse til Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport
Der er pt. ingen danske lufthavne med direkte fly til Hartsfield-Jackson lufthavnen.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne 

Flyselskaber som flyver til Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport
Adskillige flyselskaber flyver til Hartsfield-Jackson lufthavnen, fx flyver KLM fra Amsterdam og British Airways fra London til Atlanta.

Se mere: Flyselskaber som flyver til Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport 

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport
Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport ligger cirka 13 km syd for Atlanta centrum og rangerer som verdens travleste lufthavn målt på antal passagerer. På trods af det er den hurtigere at komme igennem end så mange andre og mindre lufthavne. Lufthavnens indenrigsterminal er opdelt i South Terminal og North Terminal og resten af lufthavnen er inddelt i 7 forskellige ’concourses’ eller gates terminaler T, A, B, C, D, E og F, der ligger i nævnte rækkefølge, der hver især rummer spisesteder, butikker og har gratis wi-fi med mere. Concourse F er kun til udenrigstrafik, og der kører gratis undergrundstog mellem terminalerne og til biludlejningscentret.

Hvis du vil benytte offentlig transport til og fra den internationale terminal (Concourse F), skal du gennem indenrigsterminalen, hvor Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority (MARTA) togstation ligger. MARTA er billigt, men også den mest langsomme transportmulighed. Den hurtigste vej til centrum er som regel med egen bil eller taxi. Hvis du vil leje en bil i lufthavnen, kan du nemt finde dit foretrukne køretøj med Skyscanners søgemaskine. Der kører desuden adskillige private busselskaber mellem Atlanta og lufthavnen, som du kan forhåndsbestille.

Bedste rejsetid
Sommeren er højsæson, hvor du foruden varmen kan nyde de mange udendørs arrangementer. Men Atlanta er med sit store udbud af oplevelser, shopping osv. virkelig en helårsdestination, der også afholder events resten af året som St. Patrick’s Day i marts og Gay Pride i oktober. 

Vejret i Atlanta
Sommeren er varm med høj luftfugtighed og temperaturer omkring 25-30 grader. Vinteren er kølig, men mildere end den danske og frostgrader forekommer mest om natten. Sne er der ikke meget af, men det regner en hel del året rundt. Atlanta får til sammenligning mere end dobbelt så meget regn som København i løbet af et år.

Attraktioner og seværdigheder i Atlanta
Atlanta er hovedstad i staten Georgia og bl.a. kendt fra klassikeren ’Borte med blæsten’, der dog slet ikke er filmet her. Det er den internationale seersucces, zombie tv-serien ’The Walking Dead’ til gengæld, og det er muligt at besøge forskellige film locations i området. Atlanta er i dag en charmerende historisk by med en moderne skyline og kulturelle tilbud, der kan matche stort set alle interesser. Hvis du er historieinteresseret, kan du fx besøge Martin Luther Kings barndomshjem eller Atlanta Cyclorama, et kæmpe cirkulært maleri over kampen om Atlanta. Byen byder også på kunstmuseer og gallerier, teater, sport og ikke mindst shopping i topklasse og et sprudlende natteliv.

Attraktioner:
Martin Luther King Jr. National Historic Site
Georgia Aquarium
Atlanta Cyclorama
World of Coca-Cola
High Museum of Art
Centennial Olympic Park
Piedmont Park
Grant Park/Atlanta Zoo
Atlanta Opera
Atlanta Ballet
Museum of Contemporary Art of Georgia (MOCA GA)
National Center for Civil and Human Rights 

Hoteller i Atlanta
Hvis du har brug for et hotel i Atlanta, kan du med fordel bruge Skyscanners søgefunktion, hvor du bl.a. kan sammenligne ledige datoer, priser og beliggenhed. Find hotel i Atlanta

Flere tips

Rejser til USA: 10 hyggelige småbyer i USA

De 10 bedste drømmestrande i USA 

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Atlanta Hartsfield-Jackson

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Atlanta: Atlanta Hartsfield-Jackson og Atlanta De Kalb / Peachtree.
Delta, Gulf Air, KLM, Singapore Airlines, Air New Zealand, GOL Linhas Aéreas, GoJet Airlines og Azul Airlines flyver alle direkte til Atlanta Hartsfield-Jackson.
Den billigste måned at flyve til Atlanta Hartsfield-Jackson i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.