Biludlejning | Sammenlign priser fra alle de store biludlejningsfirmaer med Skyscanner

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
Lufthavnstransport
Vent ikke indtil du lander med at finde din lufthavnstransport. Indtast dine oplysninger, og vi vil hjælpe dig med at vælge en pålidelig udbyder og få et godt tilbud fra over 1700 lufthavne verden over. Derefter kan du slappe af, velvidende at det hele er i orden.
Book en transfer
Biludlejning
Find billig billeje hurtig og kom godt afsted med Skyscanner. Søg verdens bedste biludlejningsfirmaer. Sammenlign priser øjeblikkeligt. Derefter bestiller du direkte med biludlejningsfirmaet efter dit eget valg. Det er så nemt.
Populære billejedestinationer
Biludlejning i Palma De MallorcaFra kr. 50*
Biludlejning i KøbenhavnFra kr. 104*
Biludlejning i MálagaFra kr. 31*
Biludlejning i AntalyaFra kr. 151*
Biludlejning i MilanoFra kr. 74*
Biludlejning i Gran Canaria
Biludlejning i AlicanteFra kr. 32*
Biludlejning i Los AngelesFra kr. 191*
Biludlejning i MiamiFra kr. 134*

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.