Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sixt - Sammenlign priser på billeje med Skyscanner

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Sixt blev grundlagt i 1912 af Martin Sixt og har over det sidste århundrede udviklet sig til et af Europas mest velkendte biludlejningsselskaber. Sixt er i dag førende på det tyske og østrigske marked og nyder fortsat fremgang med succes efter succes.

Sixt tager sin tyske rødder alvorligt. Dette ses bl.a. i, at selskabet tilbyder verdens største bilpark af mærkerne BMW og Mercedes Benz. Med et udvalg af de seneste topmodeller inden for sportsvogne, cabriloter og firehjulstrækkere kan Sixt tilbyde deres kunder en lusuriøs oplevelse til en billigere pris.

Sixts priser er alle inklusive alt. Prisen omfatter forsikring, skadesforsikring, skat og afgifter samt fri kilometer. Hyppige kunder har mulighed for at købe et Sixt Express-kort, så de kan springe køen over og ikke behøver at bruge tid på at udfylde de sædvanlige lejepapirer.

Sixt byder på over 4.000 afdelinger i flere end 105 lande og har ingen planaer om at sænke deres rivende udvikling. De er i øjeblikket ved at forhandle sig ind på det amerikanske marked ved at tilbyde luksusbiler til overkommelige priser og er samtidig i gang med at udvide deres forretninger i Asien med nye afdelinger, der springer op rundt omkring i Sydøstasien.

Trods koncernens størrelse er Sixt-familien stadig involveret i virksomhedens daglige drift. Erich Sixt er virksomhedens adm. direktør, hans kone Regine tager sig af markedsføringen, og deres sønner Alexander og Konstantin sidder også på ledende poster i firmaet. Aktiemajoriteten ligger stadig hos familien, mens 43 % er fordelt blandt virkomhedens andre aktionærer.

Udover at bredt netværk af lokaliteter fordelt på lufthavne og bymidter byder Sixt også på afhentningssteder ved togstationer på tværs af Spanien, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Italien og Sverige. Dermed tilbydes kunderne et større udvalg af muligheder, når de skal planlægge deres videre rejse.

Når du søger efter udlejningsbiler på Skyscanner, sammenligner vi udlejningsprisen hos Sixt med andre førende udlejningsselskaber. På den måde kan du være sikker på altid at få det bedste tilbud på den bil du ønsker, i den lejeperiode du ønsker.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.