Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Europcar - Sammenlign priser på billeje med Skyscanner

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Uanset om du skal på storbyferie eller badeferie, kan du føje et strejf af eventyr til din ferie ved at leje en bil hos Europcar. Lad din eventyrlyst styre rattet og udforsk landskabet, oplev gemte perler, som du ikke kan nå til fods eller nyd blot friheden i ikke at skulle vente eller sætte sig ind i et andet lands offentlige transportsystem.

Europcar byder på en bred vifte af køretøjer, der passer til enhver ferieform, inden for en prisklasse, som passer til ethvert feriebudget. Det er lige meget, om du er på udkig efter en smart bybil til at navigere rundt i de smalle gader, en 4-hjulstrækker til at opleve den smukke natur eller en stor MPV til hele familien eller vennerne: med Skyscanner er det let at finde de bedste priser og bestille online.

Skyscanner sammenligner priserne på udlejningsbiler fra Europcar med andre biludlejningsselskaber ved dit rejsemål. Dermed kan du være sikker på at få det bedste tilbud på den bil, du ønsker. Du skal blot angive dine rejsedatoer og dit rejsemål, så viser vi dig de bedste priser på udlejningsbiler i den periode, du ønsker.

Når du reserverer din udlejningsbil gennem Skyscanner, står den klar til afhentning hos Europcar, så snart du ankommer til din destination. Husk at medbringe både kørekort og en fotokopi af dit kørekort, da medarbejderen i skranken fra Europcar skal se dokumentation, før du kan få udleveret bilen. I de fleste lande er det lovpligtigt at have sit kørekort på sig altid, så det er en god ide at have det i pungen eller i udlejningsbilens handskerum.

Når du lejer en bil fra Europcar, er det let at komme til og fra lufthavnen. Du behøver ikke at bekymre dig om uhåndterlig bagage i overfyldte busser eller gå i panik over forsinkelser eller at komme for sent til din bus eller tog. Så længe du afsætter tid nok af til turen og holder et godt øje med den lokale trafiksituation, kan du nyde en stressfri begyndelse og afslutning på din ferie.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.