Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Billeje med Alle udbydere

Lej en bil billigt fra velkendte, globale biludlejningsselskaber

Skyscanner sammenligner prisen på udlejningsbiler blandt hundredvis af udbydere, så du altid kan være sikker på at få den bedste pris.

Vi samarbejder med anerkendte biludlejningsselskaber, erfarne automæglere og de bedste lokale biludlejningsspecialister for at kunne tilbyde dig de bedste priser på biludlejning over hele verden. Vores enorme netværk af udbydere betyder, at vi tilbyder et enestående udvalg af køretøjer på tværs af lufthavne, storbyer og færgehavne i alle større lande.

Så uanset om du skal på storbyferie eller planlægger en fredfyldt ferie på landet, så får du mere ud af din tur med en udlejningsbil. Vores søgeværktøjer giver dig mulighed for at sammenligne datoer, priser og biltyper, så du kan finde den perfekt bil til din ferie.

Uanset hvor turen går hen, gør Skyscanner det lettere (og billigere) at komme fra A til B. Søg ovenfor og find det perfekte biludlejningsselskab.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.