Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Billeje med Alle udbydere

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
Populære billejedestinationer
Biludlejning i Palma De MallorcaFra kr. 47*
Biludlejning i KøbenhavnFra kr. 103*
Biludlejning i MálagaFra kr. 30*
Biludlejning i AntalyaFra kr. 146*
Biludlejning i MilanoFra kr. 71*
Biludlejning i Gran Canaria
Biludlejning i AlicanteFra kr. 36*
Biludlejning i Los AngelesFra kr. 190*
Biludlejning i MiamiFra kr. 114*

Skyscanner sammenligner prisen på udlejningsbiler blandt hundredvis af udbydere, så du altid kan være sikker på at få den bedste pris.

Vi samarbejder med anerkendte biludlejningsselskaber, erfarne automæglere og de bedste lokale biludlejningsspecialister for at kunne tilbyde dig de bedste priser på biludlejning over hele verden. Vores enorme netværk af udbydere betyder, at vi tilbyder et enestående udvalg af køretøjer på tværs af lufthavne, storbyer og færgehavne i alle større lande.

Så uanset om du skal på storbyferie eller planlægger en fredfyldt ferie på landet, så får du mere ud af din tur med en udlejningsbil. Vores søgeværktøjer giver dig mulighed for at sammenligne datoer, priser og biltyper, så du kan finde den perfekt bil til din ferie.

Uanset hvor turen går hen, gør Skyscanner det lettere (og billigere) at komme fra A til B. Søg ovenfor og find det perfekte biludlejningsselskab.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.