Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Alamo - Sammenlign priser på billeje med Skyscanner

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Alamo Rent a Car er ikke, som man måske kunne tro, navngivet efter selskabets placering. Ej heller er det inspireret af den populære amerikanske film af samme navn fra 1960, der omhandler slaget om Alamo i 1836 og blev instrueret af den ikoniske John Wayne. Næ, stifterne ønskede ganske enkelt et navn, som var velkendt, men som først og fremmest var det, der stod først, når man slog op under biludlejningsselskaber i telefonbogen.

Alamo ejes af Enterprise Holdings, det største biludlejningsselskab i USA, og har afdelinger over hele USA samt Europa, Afrika og Australien og har fået succes takket være deres smarte 'Fri kilometer-plan'. Dette betyder, at enhver, der lejer en bil fra selskabet, kan køre så langt, de orker, uden det koster ekstra - som det ofte gør hos konkurrerende biludlejere. Det er sød musik for de, som elsker lange roadtrips på tværs af staterne!

Da Alamo blev stiftet i 1974, vidste de, at den frihed, der lå i at kunne køre så langt, man ville, ville være meget tillokkende for tusinder af amerikanske ferierejsende og udenlandske tilrejsende. På den måde blev Alamo hurtigt landets mest populære biludlejningsselskab. Alamo belønnede sine kunder med 'Instant Alamo Rent a Car', online-reservation over nettet og rejseværktøjer, som omfattede vejrudsigter, kørselsvejledning og endda spil til børn, mens de er på farten!

Alamo var også pionerer inden for biludlejningsbranchens første selvbetjente reservationssystem, med over 170 'book den selv'-båse over hele USA. I kombination med deres smarte, moderne og rummelige udlejningstorv, de såkaldte 'rental plazas', var disse idéer så gode, at Walt Disney World og Disneyland Resorts gjorde Alamo til deres officielle biludlejningsselskab, så virksomheden dermed fik et endnu større kundegrundlag.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.