Sammenlign billeje i Santorini

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

###Biludlejning på Santorini – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 30. maj 2015.

Det er ikke noget problem at leje bil på Santorini, slet ikke med Skyscanners søgemaskine, hvor du kan sammenligne de forskellige udbyders priser og biltyper på et og samme sted. Med blandt andre Hertz, Budget og Europcar i lufthavnen er denne et oplagt sted at afhente og aflevere lejebil, uanset om du skal have en fiks lille billig bil, plads til hele familien eller er klar til at betale ekstra for at køre rundt i en luksusøse. Også i den flotte hovedby Fira på vestkysten er der flere udbydere, særligt nede omkring havnen. Derudover er der et par lokale selskaber i øens mindre byer, dog ikke altid med biler til rådighed, så hvis du vil leje bil fra andre steder end Fira eller lufthavnen, er det med at være tidligt ude.

Myldretiden på Santorini handler mest om turister. Altså kan for eksempel turen til og fra lufthavnen tage lidt længere, hvis det er samme tid som mange andre flyrejsende, ligesom vejene er mest travle til og fra turistattraktioner, når de er mest populære at besøge. Rigtig voldsom bliver myldretiden dog ikke for bilister. Faktisk kan man slippe for temmelig hektiske busture – øens busser er nemlig stopproppet med passagerer, når der er rigtigt travlt. Kampen om parkeringspladser er mest intens fra midten af juni til slutningen af august. Til gengæld er parkering gratis, og hvis ellers gaden er bred nok, og der ikke er skilte, der forbyder det, kan du også parkere på gaden. Tjek eventuelt om andre allerede er parkeret, hvis du er i tvivl.

Du kan køre fra nordspidsen af Santorini hele vejen til sydspidsen på omkring 50 minutter uden at overtræde fartgrænserne, så med bil kan du virkelig komme ud at udforske øen. Hvis du eksempelvis gerne vil cykle meget, kræver det enten rigtig stærke ben eller langt mere tid, fordi der er mange bakker at komme op ad. Selvsamme bakker er en del af det landskab, som foruden badestrandene er Santorinis reelle hovedattraktion. Du kan køre direkte mod en specifik destination og virkelig nyde turen undervejs eller blot ”fare vild” med vilje og stoppe i en af de byer eller landsbyer, du havner i og spise og drikke på en hyggelig kro. Hvis du bliver fristet af en lokal vin, der bliver serveret, skal du blot huske på, at promillegrænsen er på 0,05 %. Og hvis vininteressen er større end som så, bør du besøge Koutsoyannopoulos vinmuseum lige uden for den lille by Mesaria. Her kan du lære om over 400 års vinhistorie i en naturlig grotte otte meter under jorden. Derudover er der flere vingårde på Santorini, man kan besøge.

Hvis du har lyst til en dag med ”beach-hopping”, kan du for eksempel nemt og bekvemt køre rundt til vidt forskellige strande som den fredfyldte nordlige strand Baxedes, den aktive og sportslige Agios georgios på sydspidsen og den naturskønne klippestrand Mesa pigadia.

Et par af de bedste oldgræske attraktioner på Santorini er udgravningerne i Akrotiri og Thira, som også begge nemt kan nås i bil på en sviptur fra hvor som helst på øen!

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.