Sammenlign billeje i Funchal

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Oplysningerne er korrekte pr. maj 2015

###Billeje Der ligger adskillige internationale såvel som mange lokale biludlejningsfirmaer på den portugisiske ø Madeira. Sixt, Hertz, Avis, Rodavante, Europecar og Guerin har kontor i lufthavnen samt hovedbyen Funchal på sydkysten. De fleste firmaer er placeret i de lidt større byer langs den sydvendte kyst og har som regel flere afdelinger.

Man kan bestille ved ankomst, via sit hotel eller online, hvoraf den sidste mulighed ofte er den billigste og samtidig giver flere valgmuligheder. Firmaerne tilbyder stort alle slags biler, hvad enten man er til en lille, økonomisk bybil, rummelig familieslæde eller en lækker sportsvogn. Det kan dog klart anbefales at leje et køretøj med god motorkraft, særligt hvis man ønsker at køre meget rundt på hele den smukke, men bjergrige ø.

###Kørsel Billeje er en ideel måde at udforske Madeira på, da mange af øens attraktioner og skønne naturoplevelser ligger spredt godt ud, men det kræver også en kyndig og opmærksom fører på grund af terrænet. Øen er delt af en bjergkæde i en nordlig og sydlig halvdel. Vejene uden for hovedbyen Funchal, særligt i bjergområderne, er generelt i dårlig stand og nogle steder meget kringlede, smalle og stejle. Mudderskred og oversvømmelser forekommer jævnligt og kan helt afskære visse strækninger, og der er ofte vejarbejde i gang.

Vejenes tilstand samt de mange tunneler betyder generelt en lav hastighed, og på trods af de korte afstande, øen er mindre end 60 km lang, skal man altid regne med længere køretid. Til gengæld kan man så nyde landskabet. I byerne kan det bedst betale sig at lade bilen stå og opleve den charmerende stemning til fods. Uden for byerne er der få tankstationer, så det er en god idé at tanke helt op, når lejligheden byder sig.

###Parkering Der er rigeligt med parkeringspladser i forbindelse med de fleste etablerede attraktioner, butikscentre, hoteller og i lufthavnen, mens det er mindre sandsynligt at finde plads langs vejen eller steder uden betaling. Hvis pladsen er malet op i blå farve, koster parkeringen penge, er den hvid, er den forbeholdt områdets beboere.

###Udflugter & seværdigheder Madeira har mange skønne vandremuligheder i bjerge og dale langs de gamle vandingskanaler, såkaldte levadaer. Med en bil til rådighed kan man dække et større område og samtidig besøge de forskellige charmerende byer langs kysten. Fra lufthavnen er der knapt 20 minutters kørsel sydpå via motorvejen til den smukke hovedby, Funchal, der bl.a. har de bedste shopping-muligheder. Se også byens katedral fra det 16. århundrede, det smukke alter i Colegio-kirken på Madeira Universitet, besøg nogle af byens grønne haver og prøv den populære svævebane. Under en halv times kørsel nordpå fra lufthavnen ligger Santana, øens mest populære by. Herfra udgår nogle af de bedste vandreture i billedskøn natur bl.a. til øens højeste bjerg. Santana er også kendt for sin specielle arkitektur med farverige, trekantede huse bygget af sten og med stråtag. Her kan du også besøge Madeira Tema Park for hele familien og blive klogere på øens historie, kultur og prøve forlystelserne. I den hyggelige by São Vicente på nordkysten kan man gå gennem de næsten 900.000 år gamle vulkanske grotter. Dykning, surfing, kajaksejlads og andre vandaktiviteter kan man dyrke mange steder langs kysten. De bedste surfsteder finder man for eksempel cirka en times kørsel sydvest fra lufthavnen i Jardim do Mar og Paol do Mar.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.