Billeje på Lanzarote

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Oplysningerne er korrekte per februar 2019

Billeje på Lanzarote

Er du på vej på ferie på Lanzarote, og vil leje bil? Øen er perfekt at udforske på egen hånd: Tag på road trip på Lanzarote, oplev Playa Blanca, saltvandslagunen Salinas de Janubio, El Golfos grønne lagune i nationalparken Timanfaya, de imponerende Ildbjergene.

Skyscanner hjælper dig med nemt at sammenligne hundredvis af tilbud på billeje i Lanzarote. Lav en enkelt søgning, og vores søgemaskine viser dig lynhurtigt tilbud fra verdens førende biludlejere. Når du har fundet den perfekte bil til dig, sendes du direkte videre til biludlejningsselskabets side, og fuldfører din booking. Så enkelt er det.

Biludlejningsselskaber på Lanzarote - åbningstider

Der er masser af biltyper og muligheder for biludlejning på Lanzarote i Lanzarote lufthavn. Men også i øens hovedstad, Arrecife, samt andre områder som Puerto del Carmen og Playa Blanca, finder du et godt udvalg, heriblandt Sixt, Autos Cabrera Medina, CIGAR Puerto de Arrecife og Avis.

Udvalgte åbningstider for biludlejning på Lanzarote:

  • Sixt , Arrecife, åbningstider: Alle ugens dage 05:30-00:00.
  • Autos Cabrera Medina, Arrecife, åbningstider: Mandag-fredag 08:00-13:00 + 16:00-19:00. Lørdag 08:00-13:00. Søndag lukket.
  • CICAR Puerto de Arrecife, åbningstider: Mandag-fredag 08:00-13:00 + 16:30-19:00. Lørdag 08:00-13:00. Søndag lukket..
  • Avis, Puerta del Carmen åbningstider: Mandag-fredag 08:00-14:00. Lørdag-søndag lukket.

Brug Skyscanners søgemaskine, og se tilbud på billig billeje på Lanzarote, fra alle førende udbydere.

Lej bil på Lanzarote - vigtig information

Du skal medbringe kørekort, og måske pas for en sikkerheds skyld, ved afhentning af din bil på Lanzarote. Aldergrænse er 18 år – BEMÆRK at mange biludlejere kræver at du er 21 år. Er du eller andre af bilens førere under 25 år, tilægges der en ekstra afgift. Skal du have lejebilsforsikring og selvrisiko-eliminering? Lejebilsforsikringen bør du købe på forhånd, da dette ofte er langt billigere, end ved afhentningen. Nogle gange indgår selvrisiko-elimineringen allerede i prisen – tjek dette før du booker. Du skal altid have kørekort og pas på dig under kørsel.

Husk: Det er forbudt at køre bil i Spanien, og dermed Lanzarote, iført klipklappere!

Ting at se og opleve på Lanzarote

Et fantastisk sted at udforske i bil, er de månelandskaber, der er dannet af vulkanudbrud. Start i Playa Blanca, lad ruten gå nordpå til saltvandslagunen Salinas de Janubio. Kystvejen bugter sig videre nordpå gennem lavafelter op til El Golfos grønne lagune i nationalparken Timanfaya, og videre indenlands til et af de helt store must-sees, Ildbjergene.

Andre imponerende attraktioner er udsigten fra Mirador del Rio nord på øen, den dramatiske vulkanformation Jameos del Agua i nordøst, César Manriques museum nord for Arrecife, og vinruten omkring La Geria, midt på øen. Husk at der ved mange vinsmagninger skal spyttes – promillegrænsen er som i Danmark på 0,05 %.

Leder du efter skønne strande, så er der ekstra bonus ved din billige billeje på Lanzarote. En bil bringer dig hurtigt både til surferparadiset Caleta de Famara, de fortrinlige dykkerdestinationer ud fra Costa Teguise, Playa Blanca og Puerto del Carmen, og til den smukke afskærmede strand Papagayo, hvor afslappende solbadning, svømning og snorkling er i højsædet. Med al den sommerstemning gentager vi: det er forbudt at køre i klipklappere i hele Spanien, og dermed også på Lanzarote.

Fly og hotel til rejsen til Lanzarote

Udover at hjælpe med biludlejning på Lanzarote, hjælper Skyscanner dig også med nemt og hurtigt at sammenligne flybilletter til Lanzarote, og med at finde rette hotel. Lanzarote har et enormt udvalg. Klik på knapperne nedenfor, og find det helt rigtige hotel til dig.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.