Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Lej en bil i Lanzarote - sammenlign på Skyscanner

Biludlejning på Lanzarote – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 23. maj 2015.

Selvom Lanzarote kun er den fjerdestørste af De Kanariske Øer, er den et godt stykke større end Bornholm, så hvis du kunne tænke dig at opleve mere end stranden ved dit hotel og et par busture, kan der være rigtig god fidus i at leje en bil! Ved at bruge Skyscanners service, der gratis finder og sammenligner priser for biludlejning, kan du hurtigt få et overblik over, hvor du vil leje bil og fortsætte lige til bestilling. Og der er godt med steder at sammenligne priser fra. Der er masser af selskaber og biltyper i lufthavnen, øens hovedstad, Arrecife, samt andre områder som Puerto del Carmen og Playa Blanca.

Man kan nemt holde en skøn ferie på Lanzarote ved bare at blive på sit hotel og tilhørende strand. Men øen er faktisk skøn at køre rundt på. Tjek, at du har pas, kørekort og sko med (det er ikke tilladt at køre i klipklappere). Så snart man er uden for de store ressortområder, er trafikken yderst begrænset, og med billig benzin og billeje er det bare med at komme af sted! De fleste af de mest populære turistattraktioner har gratis parkering og i de største byer Arrecife og Puerto del Carmen er det for det mest nemt at finde parkering mod betaling. Ved gule og hvide linjer er det forbudt at parkere, mens blå linjer indikerer betalingsparkering. I Arrecife er det nemmeste sted at parkere ved siden af Charco San Gines, mens der er masser af pladser i Puerto del Carmens hovedvej, Avenida de las Playas.

Den længst mulige direkte køretur på Lanzarote uden at vende rundt, tager kun omkring fem kvarter at tilbagelægge, så der er bogstavelig talt ingen steder på øen, der er for langt væk til en dagstur med bil til rådighed.

En fantastisk måde at udforske de månelandskaber, der er dannet af vulkanudbrud, foregår i bil. Med start i Playa Blanca kan ruten gå nordpå til saltvandslagunen Salinas de Janubio. Kystvejen bugter sig videre nordpå gennem lavafelter op til El Golfos grønne lagune i nationalparken Timanfaya og videre indenlands til et af de helt store must-sees, Ildbjergene.

Andre populære og imponerende attraktioner er udsigten fra Mirador del Rio nord på øen, den dramatiske og smukke vulkanformation Jameos del Agua i nordøst, César Manriques museum nord for Arrecife og vinruten omkring La Geria midt på øen. Hvis du tager på vinruten og smager de forskellige vine, så husk at der ved mange smagninger skal spyttes – promillegrænsen er lige som i Danmark på 0,05 %.

Er det primært forskellige strande, du gerne vil se, kan bilen tage dig hurtigt mellem for eksempel surferparadiset Caleta de Famara, de fortrinlige dykkerdestinationer ud fra Costa Teguise, Playa Blanca og Puerto del Carmen, den smukke afskærmede strand Papagayo, hvor afslappende solbadning, svømning og snorkling er i højsædet. Det kan være fristende at smutte i klipklapperne og rulle af sted, men det er faktisk forbudt i Spanien at køre i klipklappere. Desuden skal altid – foruden kørekort – medbringes pas.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.