Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Kota Denpasar

alam
eury
sixt
budg
hert
erac

Biludlejning på Bali – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 31. maj 2015.

Bali er en paradisø med afslappede mennesker og mange afslappende oplevelser. Det betyder blandt andet, at det at leje bil på Bali ofte er en noget mindre forlem oplevelse end i mange vestlige lande. Mange af udlejningsselskaberne er små, så udvalget og variationen af biltyper er ofte ret begrænset, også hvis ingen andre allerede har lejet nogle af selskabets biler. Med andre ord: Det er sjældent et problem at leje bil på Bali, men ønsker du en specifik biltype, skal du enten være tidligt ude eller have heldet med dig. Lejebiler kan afhentes og afleveres primært i og omkring Denpasar på den sydlige del af øen. Sammenlign priser og bestil bil hos Skyscanner med få klik uden at betale ekstra!

Der er ingen tvivl om, at man kan have dejlig ferie på Bali ved at flyve til lufthavnen, blive fragtet til sit hotel på den voldsomt populære sydlige del af øen og ellers bare hænge ud ved stranden og den umiddelbare omegn. Men Bali er også på mange måder som skabt til ferie med masser af bilture. Øen er stor, men ikke større end at man kan køre fra det østligste punkt til det vestligste på omkring fire timer. Derudover har Bali både voldsomt mange og voldsomt mange vidt forskellige attraktioner, som er jævnt fordelt over hele øen. Hvis du vil have den ”fulde” oplevelse af Bali, er det et must at have bil. Hvis du vil have den euforiserende fulde oplevelse af Bali, er det et must at holde sig fra at køre. På dette punkt er reglerne nemlig ikke afslappede: Promillegrænsen i Indonesien er nul. Afslapning er der til gengæld at hente, når det kommer til at parkere. Meget groft sagt kan man parkere gratis, hvor man har lyst, indtil nogen siger, man skal fjerne bilen. I praksis er det smart at holde øje med, hvor på hvilke gader (og i hvilken retning), andre biler er parkeret og følge samme praksis.

Foruden de fantastiske strande og det skønne havvand på det sydlige Bali, har øen masser af attraktioner andre steder, som er værd at køre efter.

Balis højeste punkt, stratovulkanen Mount Agung, ligger på det østlige Bali. Foruden naturattraktionen i sig selv kan man her besøge Balis modertempel i landsbyen Besakih. I det hele taget er der masser af afslappede landsbyer i det østlige Bali.

Den nordlige del af øen er domineret af strande og kystbyer, som er langt mere stille end dem i syd og af den gamle hovedstad Singaraja, der stadig emmer af kolonitid.

Det centrale Bali er øens kulturhøjsæde, hvor blandt andet Ubud er en ekstremt vigtig kunst- og danseby. Den centrale del af øen er formentlig også den med det mest varierede landskab med bjerge, søer og tropiske skovområder i massevis.

Endelig kan man i det vestlige Bali besøge øens eneste nationalpark, Bali Barat. Her lever omkring 160 forskellige fuglearter og masser af landdyr på savanne, i regnskov, på koraløer og andre typer af habitat. Prikken over i’et i forhold til at køre rundt på Bali er, at der er garanti for en rute, der er både smuk og varieret og med masser af steder at stoppe, se og opleve undervejs!

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.