Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Billeje i København

Oplysningerne er korrekte per februar 2019

Billeje i København

Skal du besøge København? Hvad enten du vil udforske byen og se Amalienborg eller Christiania, eller om du vil ud af byen og besøge Kronborg, strandene ved Hornbæk og Tisvilde, eller måske Vikingemuseet i Roskilde, så får du friheden til at se lige hvad du vil, med leje af bil i København.

Skyscanner hjælper dig med nemt at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning i København. Lav en enkelt søgning, og vores søgemaskine viser dig lynhurtigt tilbud fra verdens førende biludlejere. Når du har fundet bedste billige billeje i København til dig, sendes du direkte videre til biludlejningsselskabets side, og fuldfører din booking. Så enkelt er det.

Biludlejningsfirmaer i København

Der er et rigt udbud af biludlejning i København: Avis, Hertz, Europcar og Sixt har fx. alle udlejning både i Københavns lufthavn og København by, sidstnævnte i gåafstand fra Hovedbanegården. Andre firmaer er ikke i lufthavnen, som Dyt Dyt og Lej et Lig i København by. I Københavns Lufthavn er Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt samlet i Terminal 3. Åbningstiderne i København Kastrup lufthavn er længere end åbningstider i by. Her vises et udvalg af åbningstider i København by:

  • Avis åbningstider København:: Mandag-fredag 07:00-18:00. Lørdag-søndag 08:00-14:00.
  • Hertz åbningstider København:: Mandag-fredag 06:30-23:00. Lørdag-søndag 07:00-23:00.
  • Europcar åbningstider København Mandag-fredag 07:30-18:00. Lørdag-søndag 08:00-14:00.
  • Sixt åbningstider København: Mandag-fredag 08:00-18:00. Lørdag-søndag 08:00-14:00.

Brug Skyscanners søgemaskine, og se tilbud på billig billeje i København, fra alle førende udbydere.

Lej bil i København: Vigtig information

Ved leje af bil i København skal du medbringe gyldigt kørekort, være 18 år, og have haft kørekort i et år. Bemærk at mange firmaer kræver, at føreren skal være minimum 21 år, og i nogle tilfælde - for eksempel ved leje af luksusbiler - helt op til 28 år. Førere under 25 år skal i nogle tilfælde betale et ekstra gebyr.

Ting at se og opleve i og omkring København

København kåres år efter år som en favorit af både rejsende og rejsemagasiner, og der er mange omkringliggende seværdigheder og oplevelser på Sjælland, du nemt kommer til i en lejebil. I Nordsjælland kan du besøge Hamlets slot Kronborg i Helsingør, bade i Hornbæk, i Roskilde kan du besøge Vikingemuseet og Roskilde Domkirke. Du kan også tage bilen til den fine Amager Strandpark, eller besøge det verdensberømte kunstmuseum Louisiana i Humlebæk. Se mere om oplevelser i København og på Sjælland: Alternativ guide til København, og Fantastiske Sjælland, Lolland, Falster og Bornholm: Natur, strande og oplevelser.

Fly og hotel, København

Udover at hjælpe dig med billig billeje i København, hjælper Skyscanner dig også med nemt og hurtigt at sammenligne flybilletter og hoteller. Klik på knapperne nedenfor, find fly til København, og det helt rette hotel.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.