Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Oplysningerne er korrekte pr. maj 2015

Billeje

Mange af de store, internationale biludlejningsfirmaer har deres danske hovedkontor i København og tilbyder afhentning flere centrale steder i byen, inklusiv Hovedbanegården. I Københavns Lufthavn er Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt samlet i Terminal 3.

Du kan leje alle slags biler i København, hvad enten det skal være en lille, økonomisk bil, miljøvenlig elbil, rummelig familiebil, praktisk varevogn, minibus eller limousine. Prisen afhængig naturligvis af flere faktorer, men hvis det skal være rigtigt billigt, kan man bruge discountfirmaer som Lej Et Lig, hvor risikoen for komplikationer også er væsentlig højere.

Bemærk at mange firmaer kræver, at føreren skal være minimum 21 år og i nogle tilfælde for eksempel ved leje af luksusbiler helt op til 28 år. Førere under 25 skal i nogle tilfælde betale et ekstra gebyr. Desuden skal man have haft sit kørekort i mindst 12 måneder.

Kørsel

Da Metroen, S-togene og bybusserne dækker det centrale København ganske godt, er bilen ofte overflødig. Myldretiden er slem, særligt på indfalds- og ringvejene, om morgenen primært i indadgående retning og udadgående retning om eftermiddagen.

Mange kørebaner er forbeholdt busserne. Busser og cyklister får desuden grønt lys før bilisterne i mange af byens lyskryds.

På Øresundsbroen og Storebæltsbroen skal man betale broafgift, men ellers er det gratis at køre i København, ligesom i resten af Danmark – med mindre man skal med en færgeforbindelse.

Parkering

Der er mange parkeringsmuligheder i København. Der er stor forskel på prisen afhængig af, hvor man parkerer. I indre by og brokvarterene er der parkeringsautomater i de fleste gader, men der er rift om pladserne. Nogle steder er de reserveret til områdets beboere. København er opdelt i zoner, hvor indre by er den dyreste, det kan koste helt op til 30 kr. i timen, mens det er gratis at parkere i hele byen på søn- og helligdage. Der bliver stadig flere private og videoovervågede parkeringsanlæg og –huse i hele Storkøbenhavn. Du kan læse meget mere om parkering og priser i København her.

Udflugter & seværdigheder

Selvom mange af Københavns attraktioner og rekreative områder er inden for rækkevidde med den offentlige transport, er der alligevel flere steder, hvor bilen kommer til sin rette. Der er rigeligt at se og opleve i hovedstadsområdet og på resten af Sjælland. Pak for eksempel bilen med alt udstyr og kør til Amager Strandpark, turen kan suppleres med en gammeldagsisvaffel i det hyggelige havnemiljø i Dragør eller en tur i hovedstadens nye populære attraktion - akvariet, Den Blå Planet. For arkitekturinteresserede er et besøg i Københavns nyeste bydel, Ørestad, med de mange kreative designs et must. Ved Klampenborg, lidt nord for København, kan man besøge Dyrehavsbakken, verdens ældste forlystelsespark, midt i den frodige Dyrehave, hvor store kronhjorte og andet vildt går løst året rundt. I Roskilde, cirka 30 km vest for København, kan man udforske den sagnomspundne vikingekultur og se fem forskellige vikingskibe og blive klogere på Danmarks stolte fortid. Byens domkirke er absolut også et besøg værd. Knap 50 km nord for København ligger det majestætiske Kronborg Slot, hvor historien om Hamlet udspiller sig. Efter en spændende tur på slottet, hvor der er gratis adgang til det grønne forsvarsanlæg, kan man nyde en drink på kasinoet med udsigten over Øresund til Sverige.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.