Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Lej en bil i København - sammenlign på Skyscanner

Oplysningerne er korrekte pr. maj 2015

Billeje

Mange af de store, internationale biludlejningsfirmaer har deres danske hovedkontor i København og tilbyder afhentning flere centrale steder i byen, inklusiv Hovedbanegården. I Københavns Lufthavn er Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt samlet i Terminal 3.

Du kan leje alle slags biler i København, hvad enten det skal være en lille, økonomisk bil, miljøvenlig elbil, rummelig familiebil, praktisk varevogn, minibus eller limousine. Prisen afhængig naturligvis af flere faktorer, men hvis det skal være rigtigt billigt, kan man bruge discountfirmaer som Lej Et Lig, hvor risikoen for komplikationer også er væsentlig højere.

Bemærk at mange firmaer kræver, at føreren skal være minimum 21 år og i nogle tilfælde for eksempel ved leje af luksusbiler helt op til 28 år. Førere under 25 skal i nogle tilfælde betale et ekstra gebyr. Desuden skal man have haft sit kørekort i mindst 12 måneder.

Kørsel

Da Metroen, S-togene og bybusserne dækker det centrale København ganske godt, er bilen ofte overflødig. Myldretiden er slem, særligt på indfalds- og ringvejene, om morgenen primært i indadgående retning og udadgående retning om eftermiddagen.

Mange kørebaner er forbeholdt busserne. Busser og cyklister får desuden grønt lys før bilisterne i mange af byens lyskryds.

På Øresundsbroen og Storebæltsbroen skal man betale broafgift, men ellers er det gratis at køre i København, ligesom i resten af Danmark – med mindre man skal med en færgeforbindelse.

Parkering

Der er mange parkeringsmuligheder i København. Der er stor forskel på prisen afhængig af, hvor man parkerer. I indre by og brokvarterene er der parkeringsautomater i de fleste gader, men der er rift om pladserne. Nogle steder er de reserveret til områdets beboere. København er opdelt i zoner, hvor indre by er den dyreste, det kan koste helt op til 30 kr. i timen, mens det er gratis at parkere i hele byen på søn- og helligdage. Der bliver stadig flere private og videoovervågede parkeringsanlæg og –huse i hele Storkøbenhavn. Du kan læse meget mere om parkering og priser i København her.

Udflugter & seværdigheder

Selvom mange af Københavns attraktioner og rekreative områder er inden for rækkevidde med den offentlige transport, er der alligevel flere steder, hvor bilen kommer til sin rette. Der er rigeligt at se og opleve i hovedstadsområdet og på resten af Sjælland. Pak for eksempel bilen med alt udstyr og kør til Amager Strandpark, turen kan suppleres med en gammeldagsisvaffel i det hyggelige havnemiljø i Dragør eller en tur i hovedstadens nye populære attraktion - akvariet, Den Blå Planet. For arkitekturinteresserede er et besøg i Københavns nyeste bydel, Ørestad, med de mange kreative designs et must. Ved Klampenborg, lidt nord for København, kan man besøge Dyrehavsbakken, verdens ældste forlystelsespark, midt i den frodige Dyrehave, hvor store kronhjorte og andet vildt går løst året rundt. I Roskilde, cirka 30 km vest for København, kan man udforske den sagnomspundne vikingekultur og se fem forskellige vikingskibe og blive klogere på Danmarks stolte fortid. Byens domkirke er absolut også et besøg værd. Knap 50 km nord for København ligger det majestætiske Kronborg Slot, hvor historien om Hamlet udspiller sig. Efter en spændende tur på slottet, hvor der er gratis adgang til det grønne forsvarsanlæg, kan man nyde en drink på kasinoet med udsigten over Øresund til Sverige.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.