Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Gran Canaria

sixt
eury
alam
hert
avis
budg

Biludlejning på Gran Canaria – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 25. maj 2015.

Gran Canaria kaldes nogle gange for et ”miniaturekontinent”, fordi der er ekstrem variation i landskaber og mikroklimaer. Derfor er det også en forrygende destination at leje en bil, hvis man vil se så meget af variationen som mulig. Skal du leje bil, får du det største udvalg i lufthavnen på østkysten samt i og omkring populære Maspalomas på sydkysten. Med Skyscanners søgemaskine kan du vælge sted for afhentning og aflevering, så sammenligner søgemaskinen automatisk de bedste tilbud fra de forskellige udbydere!

Der er gratis parkering i stort set alle ressortområder, men nogle steder er der blå linjer – hvilket betyder, at parkering koster penge – hvis du vil parkere helt centralt i ressortområdet. Det er ikke tilladt at parkere, hvor der er gule eller hvide linjer. I hovedstaden Las Palmas er det usandsynligt, at du kan finde en gratis parkeringsplads. Det bedste bud på at finde en parkeringsplads i det hele taget i denne til tider temmelig trafikerede by er i et af de store parkeringshuse. Generelt er trafikken på Gran Canaria dog ikke slem. De travleste tidspunkter er i weekenden om morgenen i sydliggående retning og i nordgående retning sidst på eftermiddagen, hvor ikke kun turister, men også de fastboende tilbringer tid på strandene. Medmindre der har været et trafikuheld er deciderede trafikpropper dog yderst sjældne. Det kan sikkert være fristende bare at springe i et par klipklappere, hvis man skal på en dags ”beach-hopping”, men det er faktisk ikke tilladt at sidde bag rattet iført denne slags fodtøj. Desuden skal chaufføren foruden kørekort også have sit pas med.

Motorvejen på østkysten er effektiv, så du hurtigt kan komme hele vejen fra Las Palmas til lufthavnen, San Agustín, Playa del Inglés og Maspalomas. Hele turen fra Las Palmas til Maspalomas tager uden stop kun cirka 40 minutter. Mange af Gran Canarias bedste strande som Maspalomas, Playa del Inglés, Meloneras, Pozo Izquiedero og San Agustín er alle på denne strækning, så der er masser af forskellige bade-, surfe- og solbademuligheder at vælge imellem med få minutters afstand! Med omkring 500 strande på øen i alt er mulighederne noget nær uendelige.

Vejene inde mod midten af Gran Canaria og på øens vestlige side er noget mindre og mere snoede, så her skal generelt aflægges længere kørselstid. Til gengæld er disse ruter også nogle af øens smukkeste og mest dramatiske. Køreturen fra lufthavnen til bjerglandsbyen Tejeda tager for eksempel lidt over en time. Undervejs kommer du igennem bjerglandskaber og ved destinationen er der fantastiske udsigter over vulkankrateret Caldera de la Tirajana og Nublo-parken med den over 70 meter høje basaltsten Roque Nublo. I området findes også oldhistoriske huler, malerier og udskæringer.

Andre spændende destinationer er øens tredjestørste by, Aruca (30 minutter fra lufthavnen), med sin enorme produktion af rom og fantastiske flotte kirke, vandlandet Aqualand i Maspalomas, western-forlystelsesparken Sioux City i San Bartolomé de Tirajana, den charmerende pilgrimsby Teror og Gran Canarias største kløft, Mundo Aborigen nord for Maspalomas.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.