Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Billeje i alle lande

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
Populære billejedestinationer
Biludlejning i Palma De MallorcaFra kr. 73*
Biludlejning i KøbenhavnFra kr. 125*
Biludlejning i MálagaFra kr. 41*
Biludlejning i AntalyaFra kr. 190*
Biludlejning i MilanoFra kr. 72*
Biludlejning i Gran Canaria
Biludlejning i AlicanteFra kr. 28*
Biludlejning i Los AngelesFra kr. 164*
Biludlejning i MiamiFra kr. 127*

Find billig billeje i ethvert land med Skyscanner

Skyscanner har de oplysninger, du skal bruge for at få det bedste tilbud på billeje. Uanset, om du flyver til USA på forretningsrejse eller på ferie til Thailand, kan du sammenligne priser og finde den perfekte billeje.

Vi samarbejder med verdens førende biludlejningsfirmaer og mæglere samt med lokale specialister for at kunne tilbyde de bedste priser på billeje i landet, Vi sammenligner deres bedste priser for at gøre det nemmere (og billigere!) for dig at finde det bedste tilbud.

Når du lejer en bil, behøver du ikke at bekymre dig om at bruge offentlig transport med dine kufferter og din håndbagage. Din bil vil være klar og venter på dig, så snart du ankommer med dit fly.

Søg ovenfor for at finde ud af, hvilke biludlejningsfirmaer der findes i den lufthavn, du har valgt, hvilke firmaer der har ledige biler på dine datoer, og hvilke biludlejningsfirmaer der tilbyder den bedste pris.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.