Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Biludlejning i alle byer

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
Populære billejedestinationer
Biludlejning i Palma De MallorcaFra kr. 91*
Biludlejning i KøbenhavnFra kr. 135*
Biludlejning i MálagaFra kr. 48*
Biludlejning i AntalyaFra kr. 191*
Biludlejning i MilanoFra kr. 85*
Biludlejning i Gran Canaria
Biludlejning i AlicanteFra kr. 36*
Biludlejning i Los AngelesFra kr. 211*
Biludlejning i MiamiFra kr. 137*

Skyscanner gør det nemt at finde de bedste tilbud på biludlejning til din ferie, uanset hvilken by, du rejser til.

Når du lejer en bil, kan du få meget mere ud af din storbyferie. Du behøver ikke at tænke på at sætte dig ind i et og ukendt offentlig transportsystem. Når du lejer en bil, er det meget nemmere at komme omkring, uanset om du pendler rundt mellem krævende forretningsmøder eller forkæler din elskede med en romantisk miniferie.

Fordi vi har en enormt netværk af biludlejningslokaliteter, kan vi tilbyde det bedste udvalg af udlejningsbiler i hundredvis af byer over hele verden.

Uanset om du er på udkig efter en Audi i Aberdeen eller en VW i Wien, hjælper Skyscanner dig med at finde den perfekte udlejningsbil til den perfekte pris. Søg forneden for at sammenligne udlejningsbiler i din valgte by.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.