Sammenlign billeje i Zürich lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Oplysningerne er korrekte pr. juli 2015 ###Biludlejning i Zürich Lufthavn Alle biludlejningsfirmaer er samlet særskilt i lufthavnens såkaldte Airport Center på stueetagen. Avis, Budget, Dollar/Thrifty, Enterprise, Europcar, Hertz, National og Sixt har skranke her og har alle åbent for personlig henvendelse mellem 6-23.30.

Med Skyscanner kan du finde endnu flere muligheder for billeje i Zürich, også med afhentning i lufthavnen.

Firmaerne tilbyder stort set alle slags biler, hvad enten behovet er en lille, økonomisk bybil, rummelig familiebil, praktisk 4x4 eller en lækker luksusbil. Hvis man ønsker at køre meget i de højtliggende egne skal man huske at leje et køretøj med god motorkraft, særligt om vinteren.

Minimumsalderen er som regel 21 år ved billeje i Schweiz, og 25 år for luksusudgaver. Man skal have haft sit kørekort i mindst et år. Førere under 25 år skal ofte betale ekstra gebyr. ###Tankstationer nær Zürich Lufthavn En lejebil skal som regel afleveres med tanken fuld. Der ligger en BP-tankstation i lufthavnen få hundrede meter fra biludlejningsfirmaernes parkeringsplads, P3. Derudover kan man altid tanke op på de større veje. ###Kørsel i Zürich Lufthavnen ligger knap 12 km nord for centrum, uanset om man kører ad rute 51 eller A4, skal man betale vejafgift. Trafikken kan være tung i byen, særligt i myldretiden, og den gamle bydel opleves alligevel bedst til fods, så det anbefales at parkere bilen.

Man kan parkere ved en af Parker & Rejs-stationerne og tage det offentlige videre eller benytte et af parkeringshusene i centrum på for eksempel Beethovenstrasse, hvoraf det første er billigst. Mulighederne for gadeparkering er sparsomme. I blå zoner kan man parkere gratis i højst 1,5 time med P-skive, i de hvide zoner bruger man P-automater.

I Schweiz såvel som i så mange andre europæiske lande skal man betale vejafgift for kørsel på motor- og motortrafikveje samt i nogle tunneler. Det sker ved køb af en såkaldt motorvejs-vignette, en mærkat til foruden. Mange lejebiler vil allerede have vignetten med i aftalen. Derudover er der andre strækninger, primært tunneler, som kræver separat betaling.

Blandt andet i Alperne bliver man transporteret gennem tunneler på biltog. Flere bjergpas er i risikozonen for at blive lukket helt ned i løbet af vinteren, hvor timelange køer opstår. Man skal være varsom under kørsel i bjergene og altid holde tilbage for modkørende busser og lastbiler, når de passerer i de snævre passager. ###Udflugter & Seværdigheder Zürich er sprudlende moderne by med et pulserende natteliv blandt de historiske bygninger, naturligvis omgivet af storslået natur. Top-shopping finder man på Bahnhofstrasse, man kan puste ud i den Botaniske Have eller lade sig underholde i Zoo Zürich, hvor der også er gode parkeringsforhold. Der er masser at lave i landets største by, men også den omkringliggende natur er et stort trækplaster året rundt.

Nogle af Europas bedste skipister findes bare en times tids kørsel syd for Zürich. Beckenried og Flumserberg byder begge på fantastiske landskaber og pister til alle niveauer. På vej dertil bør man stoppe op og give sig tid til at se byen Luzern, der udover prægtig arkitektur og landskaber også kan prale med flere festlige og velbesøgte festivaller.

Med en lejebil til rådighed må man ikke snyde sig selv for turen til Europas største vandfald, Rheinfall, cirka en halv time nord for Zürich. Hvis man selv trænger til en dukkert, kan man fortsætte turen østover til Bodensøen. Læs mere om Schweiz her.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.