Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Wrocław lufthavn

alam
eury
sixt
budg
avis
hert

Biludlejning i Wroclaw Lufthavn

Oplysningerne er korrekte per 25. oktober 2015

Skyscanner kan hjælpe med at finde den bedste biludlejning fra Wroclaw Lufthavn, så du kan få adgang til det sydvestlige Polen og endnu mere.

Steder at leje bil i Wroclaw Lufthavn

Det er nemt at leje bil i Wroclaw Lufthavn, og der er masser af selskaber at vælge imellem. Avis, AWOS24, Budget, Enterprise, Europcar, Express, Hertz, Panek og Sixt har alle kontorer i ankomsthallen.

Tankstationer i nærheden af Wroclaw Lufthavn

Hvis du lejer bil med ”fuld-til-fuld” politik, bør du have styr på, hvor i nærheden af lufthavnen, du kan tanke benzin.

Der er tankstationer på alle sider af lufthavnen, men ikke vanvittigt praktiske steder. Kommer du fra Wroclaw, kan du tanke op i byen. Kommer du andet steds fra, er det nemmest at tanke op på den Shell, der ligger omkring fire kilometer fra lufthavnen. Når du kører af motorvej A8/E67 (uanset retning), skal du dreje til højre i rundkørslen mod centrum. I næste rundkørsel skal du igen dreje til højre og så foretage en U-vending, når det er muligt. Du finder Shell på højre hånd herefter.

Sådan kommer du ud af Wroclaw Lufthavn

Langs lufthavnen ligger vejen Graniczna. Drej til højre ad denne så kommer du snart til rundkørslen, hvor du enten kan køre ud på motorvejen eller mod centrum.

Ruter til populære destinationer

Både Tyskland og Tjekkiet er under et par timer væk, og det sydvestlige Polen dermed endnu tættere på.

Wroclaw

Wroclaw er en yderst varieret by, både hvad angår arkitektur, infrastruktur, kultur, museer, shopping og restauranter – her noget for enhver smag.
Der er kun godt ti kilometer til centrum, men vær opmærksom på, at turen kan tage en halv time i trafik. Byen er inddelt i tre parkeringszoner med forskellige priser.

Opole

Opole er gammel. En af verdens ældste byer, hvor verdens ældste dinosaurfossiler blev opdaget. Mange attraktioner er fra middelalderen.
Det tager lidt over en time at komme til Opole. Kør først mod Centrum, og kør så ud på motorvejen i sydlig retning ved at følge skiltene mod A8/Kudowa-Slone. Tag efter godt seks kilometer frakørsel A4/E40 mod Katowice. Bliv på denne, indtil frakørslen mod Opole.
Der er parkeringspladser ved byens banegård og busstation, hvor du kan parkere døgnet rundt. Skal du parkere i kortere tid, kan du ved parkometer holde for cirka 2 PLN i timen.

Swidnica

Hjemby for en af Polens syv berømte fredskirker. Her er i det hele taget masser af spændende arkitektur og en dyb forankring i musik, særligt klassisk musik.
Følg først skiltene mod centrum og derpå mod A8/Kudowa-Slone for at komme ud på motorvejen i sydliggående retning. Følg ved udfletningen efter seks kilometer skiltene mod Lubawka og kort efter mod Wierzbice. For enden af rute 348 skal du dreje til højre og følge rute 35 resten af vejen.
Der er parkering langs mange af Swidnicas gader.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.