Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign priser for billeje i Mabaruma lufthavn med Skyscanner

Uanset om det er en miniferie eller et længere ophold, der bringer dig til Mabaruma, kan du gøre din videre rejse nemmere ved at leje en bil. Med så mange biludlejningsselskaber at vælge imellem gør Skyscanner det nemmere for dig at finde de bedste tilbud. Du skal blot fortælle os dine rejsedatoer, så viser vi dig hvilke biler fra hvilke selskaber, der er til rådighed - og hvad der er endnu vigtigere: hvilke selskaber, der tilbyder dig de bedste tilbud.

Du har mulighed for at få mere ud af din rejse, hvis du lejer en bil. Du behøver ikke at være afhængig af offentlig transport for at komme til og fra Mabaruma. Du kan nøjes med at stige af flyet og køre direkte til dit bestemmelsessted. Du behøver ikke længere at kæmpe for at få forsøge at presse din kuffert i en overfyldt bus.

Nyd dagture uden alt besværet, en aften i byen uden at skulle tænke på, hvordan du kommer tilbage til hotellet, og hvis du selv står for maden, er det let at handle ind og opleve de lokale supermarkeders eksotiske udbud, uden at få ømme arme.

Så uanset om du er på udkig efter en MPV til den store familie, en lille to-sædet bybil til en romantisk storbyferie eller noget derimellem, så skal vi nok dække dig ind. Når du sammenligner udlejningsbiler i Mabaruma, viser vi dig bedste tilbud på tværs af hele udvalget af køretøjer, så kan du vælge den bedste bil til din ferie til en pris, der passer din pengepung.

Vores informationssider om biludlejning omfatter alt, hvad du har brug for at vide om de biludlejningsselskaber, der tilbyder biludlejning i Mabaruma, og vores byguides kan hjælpe dig med at planlægge din videre rejse, så du kan fortsætte med et smil. Hvis du skal bruge et hotel nær Mabaruma, så kan du via Skyscanner også sammenligne dem for at finde de bedste tilbud. Så kan du vælge, om du vil aflevere din udlejningsbil i Mabaruma først eller parkére den uden for hotellet.

Husk at medbringe dit kørekort og en fotokopi af dit kørekort, da de fleste biludlejningsselskaber i Mabaruma kræver denne dokumentation, før de overdrager dig bilen.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Find udlejningsbiler til gode priser

Fra familievenlige SUV'er til luksuriøse cabrioleter − du kan leje alle typer biler til en god pris.

Få overblik

Vi vurderer hvert tilbud efter brændstofpolitik, afhentningsplacering og forsikring, så du kan foretage det bedste valg for dig.

Bliv på sporet

Uanset hvor du vil hen, gør vi det nemt at søge efter, sammenligne priser og bestille den rigtige bil.