Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign priser for billeje i Salt Lake City lufthavn med Skyscanner

Skyscanner har al den information, du skal bruge for at finde de bedste tilbud på en udlejningsbil. Uasnet om du flyver til London Gatwick på forretningsrejse eller til Kreta Lufthavn på badeferie, så kan du sammenligne priser på udlejningsbiler og finde den perfekte bil til dig.

Vi samarbejder med verdens førende biludlejningsselskaber, automæglere og lokale specialister for at kunne tilbyde dig de bedste priser på biludlejning i hundredvis af lufthavne. Vi sammenligner udbydernes bedste priser, så det er nemmere (og billigere) for dig at finde de bedste tilbud.

Når du lejer en bil i lufthavnen, behøver du ikke at tænke på, at sætte dig ind i fremmede offentlige transportsystemer, samtidig med, du jonglere med tasker og kufferter. Din udlejningsbil står klar og venter på dig, når du træder af flyet.

Søg forneden for at finde ud af, hvilke biludlejningsselskaber, der har kontor i den lufthavn, du flyver til samt hvilke selskaber, der har ledige biler i din rejseperiode og hvilke selskaber, der tilbyder dig den bedste pris.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.