Sammenlign billeje i München lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

###Biludlejning i München Lufthavn Oplysningerne er korrekte per 25. Juni 2015

Med flere lande, bjerge, dale og byer inden for et par timers kørsel betaler det sig at leje bil via Skyscanner, så du får den mest passende biltype til den bedste pris. ###Steder at leje bil i München Lufthavn Biludlejningsområdet i München Lufthavn ligger lige uden for Terminal 1, sektion C. Bilerne returneres lige ved siden af (uden for sektion B). Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, Sixt, Buchbinder og Thrifty har alle kontorer og biler her. ###Tankstationer i nærheden af München Lufthavn Med tankstation i begge ender er det nemt at levere en lejebil tilbage med fuld tank.

Kommer du fra A92 i vest, er det nemmest at dreje til venstre på Nordallee og tanke op på Agip stationen her. Kommer du ind fra Erding i øst, kører du lige forbi OMV tankstationen kort før lufthavnen. ###Sådan kommer du ud af München Lufthavn For de fleste destinationer skal du blot køre vest ad Zentralallee, der løber ud i motorvejsnetværket i A92/E53. Skal du til Erding eller andre mindre byer øst for lufthavnen, skal du følge Erdinger Allee i den retning. ###Ruter til populære destinationer Både i ind- og udland er der masser af fantastiske destinationer en kort køretur væk. Her er tre af dem. ###München Centrum Münchens centrum er også byens Altstadt med de gamle pladser, kirker, rådhuset og meget mere.

Kør ud ad A92 i syv kilometer, og tag så en af de to højre baner ved udfletningen for at komme på A9 mod München. Fortsæt til Schwabing, og tag frakørsel 76. Tag efter et par kilometer frakørslen mod Am Tucherpark. Denne vej fortsætter til centrum.

Der er en del parkeringsmuligheder i Altstadt, man må bare være villig til at punge ud. En times parkering koster typisk omkring €3, og nogle steder op til det dobbelte – dog er det muligt at finde hotel i München med gratis parkering. ###Salzburg Mozarts fødeby har med sin smukke barokke arkitektur et af de mest velbevarede Altstadts i verden.

Selvom Salzburg ligger midt i Østrig, kan du på en god dag nå til byen på under to timer fra München Lufthavn, og det er heller ikke alt for vanskeligt. Allerede fra A92 er der skilte mod Salzburg. Følg dem, så du kommer mod syd på A9, og siden på A99 og A8. Fortsæt på A1, når du har krydset grænsen til Østrig. Herfra går frakørsel 288 ind til Salzburg.

Der er gadeparering i begrænsede perioder og flere parkeringshuse og –kældre, hvor det typisk koster 2 – 3 euro i timen at parkere. Skal du tilbringe lang tid i centrum, er der meget vel penge og besvær at spare ved at finde hotel i Salzburg med parkering. ###Ammersee Ammersee er en af de mest populære badesøer i Bayern med sport, solbadning, leg og sommer i højsædet.

Fra lufthavnen kan du komme til Ammersee på cirka fem kvarter. Flet sammen med A92, og fortsæt de næste 20 kilometer. Følg skiltene til A99 mod München-West. Fortsæt endnu 20 kilometer, og hold så til højre ved udfletningen 4-Dreieck München-Süd-West ud på A96 i retning mod Schweiz. Fortsæt yderligere 20 – 25 kilometer, og tag så den frakørsel, der svarer til din destination omkring Ammersee.

Der er rigeligt med gratis parkering omkring Ammersee.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.