Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Biludlejning fra alle lufthavne

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
Populære billejedestinationer
Biludlejning i Palma De MallorcaFra kr. 50*
Biludlejning i KøbenhavnFra kr. 104*
Biludlejning i MálagaFra kr. 31*
Biludlejning i AntalyaFra kr. 151*
Biludlejning i MilanoFra kr. 74*
Biludlejning i Gran Canaria
Biludlejning i AlicanteFra kr. 32*
Biludlejning i Los AngelesFra kr. 191*
Biludlejning i MiamiFra kr. 134*

Skyscanner har al den information, du skal bruge for at finde de bedste tilbud på en udlejningsbil. Uasnet om du flyver til London Gatwick på forretningsrejse eller til Kreta Lufthavn på badeferie, så kan du sammenligne priser på udlejningsbiler og finde den perfekte bil til dig.

Vi samarbejder med verdens førende biludlejningsselskaber, automæglere og lokale specialister for at kunne tilbyde dig de bedste priser på biludlejning i hundredvis af lufthavne. Vi sammenligner udbydernes bedste priser, så det er nemmere (og billigere) for dig at finde de bedste tilbud.

Når du lejer en bil i lufthavnen, behøver du ikke at tænke på, at sætte dig ind i fremmede offentlige transportsystemer, samtidig med, du jonglere med tasker og kufferter. Din udlejningsbil står klar og venter på dig, når du træder af flyet.

Søg forneden for at finde ud af, hvilke biludlejningsselskaber, der har kontor i den lufthavn, du flyver til samt hvilke selskaber, der har ledige biler i din rejseperiode og hvilke selskaber, der tilbyder dig den bedste pris.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.