Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Biludlejning fra alle lufthavne

sixt
alam
eury
hert
avis
budg

Skyscanner har al den information, du skal bruge for at finde de bedste tilbud på en udlejningsbil. Uasnet om du flyver til London Gatwick på forretningsrejse eller til Kreta Lufthavn på badeferie, så kan du sammenligne priser på udlejningsbiler og finde den perfekte bil til dig.

Vi samarbejder med verdens førende biludlejningsselskaber, automæglere og lokale specialister for at kunne tilbyde dig de bedste priser på biludlejning i hundredvis af lufthavne. Vi sammenligner udbydernes bedste priser, så det er nemmere (og billigere) for dig at finde de bedste tilbud.

Når du lejer en bil i lufthavnen, behøver du ikke at tænke på, at sætte dig ind i fremmede offentlige transportsystemer, samtidig med, du jonglere med tasker og kufferter. Din udlejningsbil står klar og venter på dig, når du træder af flyet.

Søg forneden for at finde ud af, hvilke biludlejningsselskaber, der har kontor i den lufthavn, du flyver til samt hvilke selskaber, der har ledige biler i din rejseperiode og hvilke selskaber, der tilbyder dig den bedste pris.